The Estate ii adauga pe David Duchovny si Ron Livingston

The Estate ii adauga pe David Duchovny si Ron Livingston

Cei doi se alatura distributiei pline de vedete a bataliei pentru mostenire.

Proprietatea isi completeaza distributia cu David Duchovny si Ron Livingston, potrivit unui articol exclusiv din Variety! Comedia batalia pentru mostenire de la Signature Films este regizata de Dean Craig si ii mai are in distributie pe Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, Rosemary DeWitt si Keyla Monterroso. Scenariul a fost scris tot de Craig si urmareste doua surori, Macey (Collette) si Savanna (Faris), care afla ca sunt bogate pentru ca matusa Hilda, de care s-au instrainat, moare de cancer. Cele doua vad in asta o oportunitate de a obtine mostenirea si incep sa isi repare relatia cu matusa lor pentru propriul castig monetar.

Nu sunt insa singuri, ci si alti membri ai familiei lor au aceeasi idee. Verisorii Beatrice si Richard apar si ei pentru a incerca sa o insele pe matusa lor de averea ei, iar filmul prezinta in detaliu familia in timp ce se lupta pentru a o impresiona pe matusa Hilda si a-i lua averea cu ei atunci cand aceasta moare. Signature Films si Capstone Studios finanteaza filmul, Marc Goldberg si Sarah Gabriel producand alaturi de Sarah Jessica Parker si Alison Benson pentru bannerul lor Pretty Matches Production. David Haring si Christian Mercuri de la Capstone Global vor fi producatori executivi.

Faptul ca atat Duchovny, cat si Livingston se adauga la aceasta distributie deja bine echipata este o dovada a proiectului si a cat de amuzant se pregateste sa fie. Multi il cunosc pe Livingston pentru munca sa de comedie in filme precum Office Space precum si in comedia de succes Search Party. in ceea ce-l priveste pe Duchovny, fanii il cunosc din The X-Files, dar lucreaza in comedie de ani de zile si chiar are un film in pregatire de la Judd Apatow, numit The Bubble pe lista sa. Adaugandu-i la o distributie cu interpreti precum Collette si Faris, si cu siguranta va fi un film plin de puteri de comedie.

Craig este cunoscut pentru activitatea sa de scenarist Death at a Funeral si Love Wedding Repeat si, cu sincronizarea sa comica, acesta va fi un film pe placul lui. Sa vorbesti despre succesiuni poate fi complicat, dar din ceea ce stim despre The Estate se pare ca toti cei implicati au propriile motive discutabile in spatele actiunilor lor.

Proprietatea va intra in lupta pentru bani printr-o lentila comica si va fi interesant de vazut cum o vor aborda. Dar cu o distributie ca aceasta? Ne asteapta o calatorie salbatica spre bogatie.

‘The Boys Presents: Diabolical’ Trailer pastreaza spiritul sangeros si profanator al ‘The Boys’

Serialul foarte asteptat ajunge in Prime luna viitoare.

Similar Posts