The Diplomat o distribuie pe Keri Russell

The Diplomat o distribuie pe Keri Russell, absolventa a serialului The Americans, in rolul principal la Netflix

A trecut ceva timp de cand Keri Russell nu a mai aparut pe televizoarele noastre. Dupa ce serialul castigator al premiului Emmy The Americans s-a incheiat in 2018, fanii s-au intrebat cat timp va trece pana cand Russell va reveni din nou pe ecranele televizoarelor noastre. Ei bine, asteptarea a luat sfarsit – Russell va juca intr-un nou serial dramatic pentru Netflix, intitulat The Diplomat. Serialul o urmareste pe diplomata Kate Wyler (Russell) in timpul unei crize internationale, in timp ce se afla intr-o slujba de profil inalt pentru care s-ar putea sa nu fie potrivita. Noul loc de munca are implicatii masive pentru viitorul ei politic si pentru casnicia ei. Serialul a fost descris ca fiind o drama politica de tip thriller, iar Netflix a comandat opt episoade.

Netflix a preluat serialul in ianuarie, iar acesta a fost creat de Deborah Cahn, care va fi si showrunner. Cahn a produs seriale foarte apreciate, printre care se numara The West Wing, Fosse/Verdon, Vinyl, Anatomia lui Grey, si Homeland. De asemenea, a fost scenarista in Anatomia lui Grey si la ultimele doua sezoane din Homeland. Spectacolul va fi produs, de asemenea, de Janice Williams (Pieces of Her si The Magicians) si Russell.

in ultima incursiune a lui Russell in televiziune, ea a primit trei nominalizari consecutive la premiile Emmy pentru rolul din thrillerul de spionaj politic The Americans, precum si doua nominalizari la Globul de Aur. Russell a jucat in serial alaturi de sotul ei de acum, Matthew Rhys, in rolul a doi spioni sovietici care traiesc sub acoperire in SUA. Serialul a rulat timp de sase sezoane si a fost unul dintre primele titluri importante ale FX.

Pe Felicity, serialul care a lansat cariera lui Russell, a castigat un Glob de Aur in 1999. Ea a jucat rolul principal in serialul lui JJ Abrams timp de patru sezoane. Ea a jucat, de asemenea, in filmul Waitress, care a fost adaptat ulterior intr-un musical pe Broadway. Dupa The Americans, ea a aparut in mai multe filme, cufundandu-se in mai multe materiale de gen dupa ce a petrecut cinci ani in serial. Ea poate fi vazuta in Razboiul stelelor: Rise of Skywalker si filmul horror de anul trecut Antlers. Diplomatul pare sa fie chiar pe placul lui Russell si pare sa fie oarecum asemanator cu The Americans. Poate ca acesta va fi proiectul care ii va aduce, in sfarsit, premiul Emmy.

The Diplomat este doar o parte din contractul general al lui Cahn cu Netflix. in prezent nu se stie daca mai are si alte seriale in dezvoltare la serviciul de streaming.

in prezent, nu exista o data de lansare stabilita pentru The Diplomat.

Extrapolari: Edward Norton, Keri Russell, Michael Gandolfini si altii se alatura seriilor Apple TV+

Noii membri ai distributiei se vor adauga unui ansamblu deja plin de vedete.

Similar Posts