The Crowded Room o distribuie pe Amanda Seyfried pentru a juca alaturi de Tom Holland

The Crowded Room o distribuie pe Amanda Seyfried pentru a juca alaturi de Tom Holland

Seyfried va juca rolul unui psiholog clinician.

Amanda Seyfried s-a alaturat distributiei filmului The Crowded Room. Apple TV+ a anuntat ca actrita va juca in viitorul serial antologic sezonier.

Seyfried o va interpreta pe Rya in acest sezon. Personajul este un psiholog clinician si mama singura. De asemenea, Rya isi pune intotdeauna pacientii pe primul loc. Printre lucrarile anterioare ale lui Seyfried se numara serialul din 2021 A Mouthful of Air (in regia lui Amy Koppelman), Things Heard & Seen (in regia lui Shari Springer Berman si Robert Pulcini), si filmul din 2020 Mank (in regia lui David Fincher). Pentru rolul ei din Mank, a fost nominalizata la Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Seyfried o va interpreta pe Elizabeth Holmes si in viitorul serial Hulu The Dropout. Alaturi de Seyfried in The Crowded Room va fi Tom Holland in rolul lui Danny Sullivan. Holland este bine cunoscut pentru rolul lui Spider-Man/Peter Parker in Marvel Cinematic Universe. Printre alte lucrari anterioare ale sale se numara 2021 Chaos Walking (in regia lui Doug Liman), Cherry (regizat de Anthony si Joe Russo), si filmul din 2020 The Devil All the Time (regizat de Antonio Campos). Holland il va interpreta, de asemenea, pe Nathan Drake in Uncharted, care se lanseaza in cinematografe in acest weekend. El este, de asemenea, producator executiv pentru aceasta serie.

Camera aglomerata va spune povesti inspirationale ale unor oameni care s-au luptat si au reusit sa traiasca cu succes cu boli mintale. Serialul a fost creat de Akiva Goldsman. Printre lucrarile anterioare de scenarist ale lui Goldsman se numara filmul din 2017 The Dark Tower (in regia lui Nikolaj Arcel), Rings (regizat de F. Javier Gutierrez) si, in 2016, filmul The 5th Wave (Al cincilea val) (regia: J. Blakeson). De asemenea, a castigat un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru munca sa la filmul din 2001 A Beautiful Mind (regizat de Ron Howard). Goldsman va fi, de asemenea, producator executiv al serialului prin intermediul firmei sale Weed Road Productions.

Serialul se bazeaza in parte atat pe viata lui Goldman, cat si pe biografia The Minds of Billy Milligan de Daniel Keyes. Milligan a fost achitat de violarea si jefuirea a trei femei in campusul Universitatii de Stat din Ohio, dupa ce psihologul Dorothy Turner l-a diagnosticat cu tulburare de identitate disociativa. Ulterior, a fost diagnosticat ca avea 24 de personalitati. Kornel Mundruczo va regiza primul sezon. Printre lucrarile sale anterioare se numara 2021’s Evolution, 2020’s Pieces of a Woman, si filmul din 2017 Jupiter’s Moon. Mundruczo va fi, de asemenea, producator executiv. Serialul este o coproductie intre Apple Studios si New Regency. Suzanne Heathcoate, Alexandra Milchan de la EMJAG Productions si Aron Milchan, Yariv Milchan si Michael Schaefer de la New Regency vor fi producatori executivi.

Nu a fost anuntata o data oficiala de lansare pentru cand The Crowded Room va avea premiera pe Apple TV+. Primul sezon va fi format din zece episoade.

Exclusiv: Un videoclip din culisele „The King’s Man” dezvaluie cum au filmat acel dans nebunesc al crimei lui Rasputin

„E timpul sa dansam!”

Similar Posts