The Blacklist Sezonul 10: James Spader anunta reinnoirea sezonului

The Blacklist Sezonul 10: James Spader anunta reinnoirea sezonului

Vesti bune, The Blacklist fanii! NBC tocmai a reinnoit drama sa emblematica pentru cel de-al zecelea sezon, dupa cum a confirmat aseara starul serialului, James Spader, in cadrul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Spader a facut anuntul in timpul interviului cu Fallon, declarand: „[c]a tocmai am fost preluati in aceasta dupa-amiaza!”. El a continuat: „[e]toata lumea se grabea sa incerce sa o faca, ca sa o putem anunta in emisiune”. Anuntul sau a fost intampinat cu aplauze furtunoase. si nu e de mirare de ce vestea a venit cu un raspuns atat de entuziast. Cel de-al noualea sezon al serialului a adunat 22 de milioane de telespectatori atat pe platformele liniare, cat si pe cele digitale. Iar serialul a crescut cu 200% fata de media de telespectatori in direct si in aceeasi zi. in plus, serialul este a patra cea mai buna drama difuzata in ceea ce priveste audienta de lux.

Sezonul noua al serialului urmareste grupul operativ al FBI la doi ani dupa moartea lui Elizabeth Keen (Megan Boone), o deuteragonista a FBI si membra de baza a distributiei serialului. in cei doi ani de la moartea ei, Raymond Reddington, interpretat de James Spader, si grupul sau operativ FBI s-au desfiintat. in anii care au trecut, vietile fiecaruia dintre ei s-au schimbat acum in mod neasteptat. Iar locul unde se afla Reddington este necunoscut.

in timp ce fiecare membru se afla la o rascruce de drumuri, ei sunt reuniti de un scop comun care ii obliga sa se intoarca la misiunea lor initiala. Ei se vor reuni pentru a-i elimina pe periculosii Blacklisters. in acest proces, vor descoperi adversari noi si letali, conspiratii complicate si se vor confrunta cu tradari neasteptate. in aceasta misiune, ei vor fi condusi de cel mai viclean criminal dintre toti – Raymond Reddington, personajul central al serialului, caruia actorul sau, James Spader, ii ofera o cantitate ampla de farmec.

Pe langa Spader, in serial mai joaca Diego Klattenhoff, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn si Harry Lennix. Pe langa rolul principal, Spader este si producator executiv al serialului. Producatori executivi sunt, de asemenea, John Eisendrath, Jon Bokenkamp, John Davis si John Fox de la Davis Entertainment. Lukas Reiter, Laura A. Benson, Daniel Cerone, Sean Hennen, Allison Glock-Cooper si T Cooper sunt, de asemenea, producatori executivi. The Blacklist este o productie a Davis Entertainment. Este produsa in asociere cu Sony Pictures Television Studios si Universal Television, o divizie a Universal Studio Group.

Puteti urmari sezonul 9 din The Blacklist difuzat vineri, la ora 20:00, pe NBC. Puteti urmari interviul lui Spader cu Fallon mai jos, in care nu numai ca dezvaluie vestea, dar ofera si informatii despre un album de basm foarte infiorator.

Finalul sezonului 7 din ‘The Blacklist’ a folosit animatia pentru a ajuta la terminarea episodului din cauza inchiderii

Puteti, de asemenea, sa aruncati o privire de ansamblu asupra modului in care va arata acum finalul.

Similar Posts