The Big Conn anuntat la Apple TV+

The Big Conn anuntat la Apple TV+, va urmari un avocat condamnat pentru frauda

Apple TV+ a anuntat un nou serial in patru parti pentru fanii crimelor adevarate, realizat de regizorii James Lee Hernandez si Brian Lazarte, nominalizati la premiile Emmy. The Big Conn il urmareste pe marele avocat din Kentucky, Eric C. Conn, unul dintre cei mai mari escroci din istoria SUA, si povestea incredibila din spatele escrocheriei sale de jumatate de miliard de dolari in domeniul asigurarilor sociale. Escrocheria masiva a lui Conn a fost cel mai mare furt de bani guvernamentali prin intermediul programului de securitate sociala, ajungand la inchisoare pentru 12 ani, la care s-au adaugat inca 15 ani dupa ce a incercat sa fuga din tara. Documentarul va avea premiera pe 5 mai pe Apple TV+, alaturi de un podcast care il va aprofunda si mai mult pe Conn si va detalia stilul sau de viata extravagant.

in timp ce serialul va fi o privire mai directa asupra masivei scheme, podcastul insotitor promite mai multe materiale suplimentare, inclusiv interviuri si alte informatii din culise care nu au putut ajunge in film. Podcastul Apple TV+ Original va fi disponibil pe Apple Podcasts, dar exista putine alte informatii despre serial.

Hernandez si Lazarte vor scrie si regiza The Big Conn, unindu-si fortele inca o data dupa ce au creat miniseria HBO revolutionara McMillions. Hernandez a lucrat mai ales la scurtmetraje si documentare, desi cel mai recent efort al sau a fost pentru drama politista din 2020 Going Rogue. El a fost, de asemenea, editor la documentarul Daytime Emmy-winning Wonder Women din 2016. Lazarte, intre timp, si-a desfasurat cea mai mare parte a activitatii in departamentul de montaj, avand credite pentru documentarul Katy Perry Part of Me, filmul Foo Fighters de la aniversarea a 20 de ani a trupei Foo Fighters Sonic Highways, si documentarul american despre obezitate Fed Up.

inainte de a fi difuzat in toata lumea, The Big Conn va avea parte de o proiectie anticipata la SXSW, pe 16 martie, la Paramount Theatre. Primele doua episoade ale serialului vor fi prezentate mai intai, inainte ca Hernandez si Lazarte sa raspunda la intrebarile publicului despre serial. Serialul este produs de FunMeter, iar colegul documentarist Peter King li se alatura lui Hernandez si Lazarte in calitate de producator executiv. Matt Kaye si Shannon Pence vor fi co-producatori executivi.

The Big Conn este doar cel mai recent dintr-un lung sir de documentare care vor intra in randul Apple TV+. Acesta se alatura unei liste de noi seriale viitoare, printre care Mi se spune Magic, Supermodelele, si Number One on the Call Sheet. Noul podcast insotitor nu este o premiera nici pentru streamer, deoarece a oferit emisiuni audio suplimentare pentru Fundatia si For All Mankind.

The Big Conn si podcastul sau companion fara nume debuteaza la nivel global pe platformele Apple respective pe 5 mai.

Recenzie ‘McMillions’: Traind in teritoriul nesigur dintre comic si tragic | Sundance 2020

Primele trei episoade din „McMillions” vor sa fie o poveste de crima adevarata lejera, dar pare sa nu tina cont de miza mai mare a povestii pe care o spune.

Similar Posts