The Batman va fi lansat in China pana la urma

The Batman va fi lansat in China pana la urma

Cinematografia cu supereroi s-a descurcat in mare parte fara piata chineza in ultimii doi ani, desi se pare ca filmul lui Matt Reeves The Batman va fi primul film care va dezgheta atitudinea glaciala a tarii fata de blockbusterele straine.

Din cauza pandemiei COVID-19 si a altor presupuse motive, inclusiv aniversarea a 100 de ani de la infiintarea Partidului Comunist, Hollywood-ul a trecut printr-o perioada de seceta in ceea ce priveste piata chineza.

in ceea ce priveste filmele de gen, nici Marvel, nici DC Films nu au reusit sa obtina aprobarea pentru lansarile lor din 2021. Lista respectiva include o serie de proiecte de profil inalt, precum Black Widow, Brigada sinucigasilor, si Spider-Man: No Way Home, care, in ciuda faptului ca nu a reusit sa se impuna in box office-ul chinezesc, a reusit sa obtina incasari impresionante de 1,8 miliarde de dolari.

Acum, intr-un videoclip postat de contul Weibo al Warner Bros (conform Deadline), starurile Robert Pattinson si ZoГ« Kravitz s-au adresat fanilor anuntand ca The Batman va fi lansat in China. Compania nu a precizat o data exacta, dar aprobarea este de bun augur pentru cinematografie in general.

in ciuda faptului ca echipa le reaminteste constant fanilor ca The Batman va fi o abordare mai intunecata a povestii Cavalerului Negru, filmul a primit un rating PG-13, ceea ce a contribuit probabil la aprobarea sa de catre NRTA. Fanii isi vor aminti, la urma urmei, ca un alt titlu foarte apreciat al DC Films, Joker, nu a trecut in lista din cauza clasificarii sale R. Ramane de vazut daca si pelicula lui Pattinson va fi supusa cenzurii, asa cum se intampla de obicei.

Batman va fi lansat pe 4 martie in cinematografele din Statele Unite.

Similar Posts