Regizorul original al Doctor Strange reactioneaza la trailerul Multiverse of Madness

Teoria salbatica Doctor Strange 2 spune ca personajul cheie vine din Raimiverse

in urma lansarii noului trailer de la Super Bowl, hype-ul este acum la cote maxime pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei. Pornind de la ceea ce a fost aratat in acel Spider-Man: No Way Home scena post-credite, noul trailer confirma cateva dintre universurile cu care filmul se va intersecta, inclusiv lumea Marvel Zombies si franciza X-Men a Fox. in mod surprinzator, insa, inca nu ni s-a confirmat nicio legatura cu Raimiverse.

Totusi, avand in vedere ca Sam Rami se afla in spatele camerei de filmat, este de la sine inteles ca regizorul ar fi interesat sa revada continuitatea pe care a stabilit-o cu filmul sau Spider-Man trilogie. Iar aceasta noua teorie a fanilor sugereaza ca una dintre modalitatile prin care va face acest lucru este ca un nou personaj important sa provina in secret de pe acelasi Pamant cu Peter Parker al lui Tobey Maguire. Redditor r/Iamkarnold2 crede ca America Chavez (Xochitl Gomez) ar putea fi din Raimiverse.

Dupa cum se arata in postarea de mai sus, OP noteaza cateva dovezi pentru teoria sa, citand celebra pilda „Doctor Strange” din Spider-Man 2 si zvonurile conform carora Maguire ar putea aparea in Multiverse of Madness. Dupa cum recunoaste insa OP, nu exista prea multe dovezi concrete ca acest lucru se va intampla, iar in acest moment este mai mult o presimtire. Totusi, este o presupunere educata, avand in vedere povestea din spate a lui America din benzile desenate.

in materialul sursa, America nu vine de pe Pamantul 616, ci dintr-un loc numit Paralela Utopica, o realitate care exista in afara timpului. Acest concept ar putea fi preluat pentru MCU, dar este un pic cam deplasat. Ar putea fi mai simplu ca America, ale carei abilitati de a sari din realitate in realitate se vor dovedi esentiale pentru intriga, sa provina dintr-o alta realitate obisnuita, de exemplu din Raimiverse.

Indiferent de unde vine, America Chavez va ramane, fara indoiala, in MCU de acum incolo, avand in vedere ca se asteapta sa faca parte din echipa Young Avengers. Nu ratati debutul ei atunci cand Doctor Strange in Multiversul nebuniei va ajunge in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts