Teoria fanilor propune potentialul final al lui Doctor Strange 2

Teoria fanilor propune potentialul final al lui Doctor Strange 2

Marvel

Un fan creativ crede ca ar putea sa fi determinat modul in care Doctor Strange in Multiversul Nebuniei se va termina.

Teoria convingatoare a lui ElijahCookOfficial a ajuns ieri pe subiectul teoriei fanilor de pe Reddit si a atras imediat atentia utilizatorilor. Acesta propune un motiv foarte specific din spatele introducerii multiversului si se bazeaza foarte mult pe una dintre cele mai populare povesti din Marvel Comics pentru a-si sustine teoria.

Acea poveste este House of M. Oricine a aprofundat suficient de mult in istoria X-Men va fi familiarizat cu aceasta poveste care a zguduit universul, precum si cu consecintele care decurg din ea. Este o carte preferata de mult timp de fani, dar povestea sa complicata a fost considerata in mare parte ca fiind prea bizara pentru a fi transpusa pe marele ecran.

Cu toate acestea, daca teoria este corecta, am putea fi pe punctul de a experimenta o adaptare oficiala a arcului in MCU. in timp ce versiunea MCU a lui House of M s-ar abate cu siguranta de la povestea pe care fanii o cunosc din benzi desenate, ElijahCookOfficial prezinta o teorie tentanta despre cum ar putea functiona in Multiversul nebuniei. Verificati-o mai jos

Singura problema cu teoria, asa cum au subliniat cititorii in comentarii, este intrebarea ce anume ar spune Scarlet Witch pentru a combina universurile. Dupa cum s-a mentionat mai sus, simpla rostire a cuvantului „Gata cu mutantii” a eliminat, in esenta, abilitatile mutantilor, dar ce fraza ar putea sa aduca unirea a doua universuri complet separate?

Glumele legate de formulare, accent si virgule au devenit rapid norma intre comentatori, acestia discutand daca „nu, mai multi mutanti” ar fi o schimbare suficienta sau daca „nu! Mai multi mutanti” este o alegere mai buna. Fraza in sine ar fi de fapt destul de importanta, deoarece ar fi catalizatorul intr-una dintre cele mai mari schimbari vazute vreodata in MCU.

Ce anume ar putea fi spus pentru a provoca o astfel de schimbare masiva nu a fost inca determinat. Comentatorii, in ciuda eforturilor lor, nu au putut veni cu nimic convingator, si nici creatorul teoriei. Sa speram ca vom primi niste raspunsuri atunci cand filmul va ajunge in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts