Fanii Doctor Strange 2 vad inca un personaj WandaVision in trailer

Teoria fanilor Doctor Strange 2 sugereaza ca intalnirea cu Wanda este o iluzie

in urma lansarii in weekend a unui nou trailer si a unui spot TV pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei, fandomul diseca fiecare cadru aparent inofensiv al noilor imagini. Cel mai recent efort indica faptul ca Wanda Maximoff a lui Elizabeth Olsen ar putea sa-l pacaleasca pe Doctorul Stephen Strange al lui Benedict Cumberbatch.

Utilizatorul Reddit u/LongjumpingTrainer38 de pe subredditul r/MarvelStudios a pus cap la cap imagini alaturate din diferite parti ale trailerului pentru a concluziona, in cuvintele lor, „A fost o iluzie 😱”.

La inceput, imaginile ar putea parea ca infatiseaza doar scene separate, desi compuse in mod similar; o pereche de imagini prezinta o padure idilica, in timp ce cealalta prezinta un infern purpuriu. insa ambele seturi de imagini au in comun exact acelasi cadru inversat peste umar, un tip de plasare a camerei folosit pentru a surprinde dialogul dintre doua personaje.

Mai mult, atunci cand il privesti atent pe Stephen in peisajul infernal purpuriu, acesta poarta aceeasi tinuta pe care o poarta in padurea luminoasa; un palton de civil, o esarfa si o camasa cu nasturi. Aceasta linie transversala, impreuna cu blocajul similar al actorilor, este o dovada suficienta pentru a sugera ca Wanda i-a pus un fel de blestem lui Stephen la inceput.

in decorul luminos si impadurit, presupus a fi locatia cabanei izolate Sokovia a Wandei, in urma evenimentelor care s-au desfasurat in Westview in serialul Disney Plus WandaVision, Wanda poarta haine civile simple, inclusiv o camasa in carouri. Cu toate acestea, cand o vedem in infernul purpuriu, ea poarta uniforma completa a Vrajitoarei Scarlate.

Deoarece Wanda studia o carte puternica numita Darkhold la sfarsitul lui WandaVisionse poate presupune ca a avansat si mai mult in utilizarea Magiei Haosului. si, din moment ce Stephen ar putea sa priveasca cu dispret amestecul Wandei in artele intunecate, este posibil ca ea sa fi fost motivata sa ascunda acest lucru de el. Este posibil ca puterile ei sa fi transformat si padurea luminoasa intr-un peisaj infernal. Dar acestea sunt doar speculatiile noastre.

Alternativ, un alt utilizator de pe Reddit a emis teoria convingatoare ca acestea ar putea fi doua scene diferite care se desfasoara simultan in dimensiuni multiversale diferite.

Posibilitatile par nesfarsite, acum ca multiversul s-a deschis in Universul Cinematografic Marvel. Dar un lucru este clar; probabil ca vom avea parte de versiuni zombie atat ale lui Stephen, cat si ale Wandei in continuarea super-eroului regizat de Sam Raimi.

Doctor Strange in Multiversul Nebuniei ajunge in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts