Detinatorul licentei Shuma-Gorath raspunde la confuzia din Doctor Strange 2

Teoria fanilor ‘Doctor Strange 2’ afirma ca Stephen se amesteca in Darkhold

O teorie a fanilor care circula pe internet este ca Doctor Strange al lui Benedict Cumberbatch ar putea folosi magia din cartea cu putere intunecata, Darkhold, in Doctor Strange in Multiversul nebuniei.

Ultima persoana pe care am vazut-o in posesia cartii a fost Wanda Maximoff a lui Elizabeth Olsen la sfarsitul serialului Disney Plus WandaVision. Dupa evenimentele traumatizante din Westview, Wanda s-a izgonit intr-o cabana izolata din Sokovia, unde a studiat textul. Cu toate acestea, in cel mai recent trailer, am vazut ca Strange incearca sa faca echipa cu Wanda.

Trailerul il arata, de asemenea, pe Strange levitand niste sfere rosii stralucitoare cu mainile, ceea ce este vizual diferit de magia cu scantei aurii pe care suntem obisnuiti sa o foloseasca. in plus, Wanda apare in trailer jongland cu sfere purpurii similare, ceea ce a determinat un utilizator Reddit de pe subredditul r/MarvelStudios sa intrebe: „Se joaca Strange cu Darkhold?”.

Trecand pe Twitter, alti fani au observat si ei conexiunea.

Un alt fan a sugerat ca poate Strange incerca sa sparga multiversul cu textul intunecat.

incerca oare vrajitorul sa distruga Darkhold, mai degraba decat sa il manuiasca? Aceasta a fost sugestia unui fan.

Un alt utilizator de Twitter a avansat posibilitatea interesanta ca, poate, Darkhold a fost responsabil pentru transformarea Aparatorului Strange intr-un zombi.

Acest lucru ar putea avea sens, deoarece in spotul TV vedem si o versiune zombi a Wandei, asa ca poate ca Wanda a fost blestemata si ea din cauza amestecului cu Darkhold.

Teoria conform careia coruptia Darkhold ii transforma pe utilizatorii sai in creaturi monstruoase este plauzibila, dar asta ar insemna ca zombii din Multiversul nebuniei sunt blestemati, in loc sa fie victimele unei molime, asa cum se vede in Ce-ar fi daca…?.

Va trebui sa vedem daca vrajitorul titular poate ramane in lumina atunci cand Doctor Strange in Multiverse of Madness vine in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts