Teoria fanilor 'Doctor Strange 2' afirma ca doua variante sunt aceeasi persoana

Teoria fanilor ‘Doctor Strange 2’ afirma ca doua variante sunt aceeasi persoana

De cand a aparut un nou spot TV si un trailer complet pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei, fanii incearca cu disperare sa scoata fiecare punct de complot pe care il pot extrage din noile imagini. Cea mai recenta teorie afirma ca doua dintre variantele pe care le-am vazut in trailere sunt de fapt aceeasi persoana.

Ceea ce stim pana acum este ca, pe langa versiunea din Universul Cinematografic Marvel a doctorului Stephen Strange al lui Benedict Cumberbatch, pe care am ajuns sa-l cunoastem si sa-l iubim, isi va face aparitia si o versiune geamana malefica a acestuia, cel mai probabil Strange Supreme din seria de antologie animata Disney Plus Ce-ar fi daca…?.

in spotul TV, mai exact, avem si un aparent baiat bun imbracat diferit, Defender Strange, si un Strange zombie, acesta din urma fiind o alta intoarcere la Ce-ar fi daca…?. Cu toate acestea, o noua teorie a fanilor afirma ca acesti doi indivizi sunt de fapt aceeasi persoana, zombi fiind o versiune decedata a lui Defender Strange.

Motivul pentru care utilizatorul Reddit u/Davide3i avanseaza aceasta teorie pe subredditul r/MarvelStudios este ca se poate vedea ca atat Defender Strange, cat si zombie Strange poarta o coada de cal similara in spotul de la Super Bowl. De asemenea, amandoi par sa aiba tinute similare.

Exista o multime de teorii diferite care plutesc in jurul originii lui zombie Strange – mai exact atunci cand scoate un caleidoscop de brate scheletice – inclusiv ca ar putea fi Knull sau Nightmare, doua personaje non-strange din benzile desenate Marvel.

Totusi, teoria conform careia Strange zombie este un Defender Strange decedat castiga popularitate pe Twitter.

Este o versiune zombie a lui Defender Strange

Va trebui sa vedem care vrajitor va domni suprem cand Doctor Strange in Multiversul Nebuniei incanta cinematografele pe 6 mai.

Similar Posts