Tensiunile au fost mari pe platoul de filmare al filmului Mad Max: Fury Road. Dar se pare ca au explodat intr-o zi cand Tom Hardy a aparut mult prea tarziu.

Tensiunile au fost mari pe platoul de filmare al filmului Mad Max: Fury Road. Dar se pare ca au explodat intr-o zi cand Tom Hardy a aparut mult prea tarziu.

Unele filme sunt sinonime cu momente dificile pe platou, chiar si proiecte aclamate precum The Shining. Filmul lui George Miller Mad Max: Fury Road se afla cu siguranta pe aceasta lista, in ciuda faptului ca este considerat unul dintre cele mai bune filme de actiune din toate timpurile. Acest lucru se datoreaza in mare parte faimoasei dusmanii dintre starurile Charlize Theron si Tom Hardy. Tensiunile au fost mari pe platoul de filmare pe tot parcursul filmarilor, dar se pare ca au explodat intr-o zi cand Hardy a aparut mult prea tarziu.

in timp ce Mad Max: Fury Road a fost un succes de Oscar la lansare, cei care au filmat in desert timp de luni de zile nu au fost intotdeauna siguri de acest succes. Vanity Fair a intervievat recent distributia si echipa despre dusmania dintre Charlize Theron si Tom Hardy, care a ajuns la punctul de ruptura atunci cand Venom a intarziat trei ore la o zi de filmare. Operatorul de camera Mark Goellnicht si-a amintit momentul in care lucrurile au explodat, spunand

La ora 11:00. Ea se afla acum in War Rig, stand acolo cu machiajul si costumul complet timp de trei ore. Apare Tom, care se plimba dezinvolt prin desert. Ea sare din War Rig si incepe sa il injure pe el, spunandu-i: „Da-i o amenda de o suta de mii de dolari nenorocitului pentru fiecare minut in care a intarziat echipa asta” si „Cat de lipsit de respect esti!”. Avea dreptate. Rafuiala completa. A tipat. Era atat de tare, era atat de vant – poate ca a auzit ceva, dar el a atacat-o si a intrebat-o: „Ce mi-ai spus?”.

Wowza. Asta cu siguranta pare a fi o zi ciudata la serviciu, pentru toti cei implicati. Nu e de mirare ca au existat atat de multe povesti de pe platoul de filmare al lui Mad Max: Fury Road. Acest tip de confruntare verbala ar fi fost subiect de discutie la orice loc de munca.

Mark Goellnicht a fost doar unul dintre multele Mad Max: Fury Road care au povestit drama cu Charlize Theron/Tom Hardy pentru Vanity Fair. Printre acestia se numara si ambii actori insisi, care de atunci au reusit sa reflecteze asupra acelui moment si sa isi recunoasca vina personala. Dar asta nu a facut ca situatia sa fie mai putin tensionata in acest moment.

Cele mai bune oferte de astazi pentru HBO Max

in mod clar, Charlize Theron s-a saturat in acel moment, se pare ca a aruncat o bomba C atunci cand l-a confruntat pe Tom Hardy in legatura cu comportamentul sau pe platou. Acel cuvant special de patru litere nu a fost apreciat de Hardy, care se pare ca i-a iesit in fata in acel moment. Dupa cum si-a amintit Mark Goellnicht:

A fost destul de agresiv. S-a simtit cu adevarat amenintata, iar acesta a fost punctul de cotitura, pentru ca atunci a spus: „Vreau pe cineva care sa ma protejeze”. Apoi a avut un producator care a fost desemnat sa fie cu ea tot timpul.

De aici, tensiunea dintre Charlize Theron si Tom Hardy a continuat pe durata majoritatii filmarilor, desi in cele din urma au reusit sa gaseasca un punct comun. Iar in anii care au trecut de atunci, amandoi au reusit sa fie obiectivi cu privire la modul in care lucrurile au ajuns la un asemenea punct de fierbere. Din fericire, se pare ca in prezent nu mai exista resentimente intre cei doi actori consacrati.

The Mad Max va continua cu franciza Furiosa prequel cu Anya Taylor-Joy in rolul principal. intre timp, consultati datele de lansare a filmelor din 2022 pentru a va planifica urmatoarea experienta cinematografica.

Similar Posts