Teen Titans Go! Trailerul prezinta concursul NBA All-Star Slam Dunk Contest

Teen Titans Go! Trailerul prezinta concursul NBA All-Star Slam Dunk Contest

Februarie este intotdeauna o luna foarte aglomerata pentru sport, mai ales in acest an, cu Jocurile Olimpice de iarna. Unul dintre cele mai populare evenimente este weekendul All-Star din NBA, care are loc in acest weekend, iar unul dintre cele mai urmarite evenimente din timpul acestuia este concursul de slam dunk. Din acest motiv, NBA face echipa cu Cartoon Network si Teen Titans Go! pentru o emisiune speciala intitulata The Cartoon Network Special Edition: NBA All-Star Slam Dunk Contest Presented by Nike. Descrierea evenimentului este urmatoarea:

Editia speciala Cartoon Network: NBA All-Star Slam Dunk Contest Presented by Nike ofera o combinatie comica de baschet si super eroi, in timp ce Teen Titans gazduiesc aceasta transmisiune speciala a concursului de slam dunk din interiorul sediului NBA. Robin, Raven, Beast Boy, Cyborg si Starfire vor impartasi comentarii pline de culoare, informatii „profesioniste” si „Redraw Replays” extravagante care imbunatatesc slam dunk-urile cu suprapuneri animate salbatice, efecte sonore nebunesti si aparitii surpriza ale unora dintre cele mai mari vedete de desene animate din lume de la Warner Bros. Animation si Cartoon Network Studios.

Anuntul este insotit de un trailer de prezentare a evenimentului, narat de Robin, personajul lui Scott Menville. in filmare ii vedem pe Teen Titans, format din Robin, Cyborg, Beast Boy, Raven si Starfire, in calitate de comentatori ai concursului, inlocuind echipa TNT obisnuita formata din Shaquille O’Neal, Ernie Johnson Jr., Kenny Smith si Charles Barkley. Cu toate acestea, Barkley animat poate fi vazut in trailer, impreuna cu imagini din concursul de dunk propriu-zis, amestecate cu scene cu tematica baschetbalistica din emisiuni precum Adventure Time, Fetitele Powerpuff, Regular Show, si Looney Tunes. Asadar, asteptati-va ca multe dintre personajele dumneavoastra preferate de la Cartoon Network sa apara cel putin in acest episod special. De asemenea, se pare ca Shaggy si Scooby-Doo ai lui Matthew Lillard vor actiona in mod hilar ca reporteri de pe margine pentru eveniment, duo-ul nostru preferat de rezolvare a misterului impartind chiar si o gustare cu Beast Boy, care ia el insusi forma unui caine.

Cu toate acestea, cel mai amuzant lucru din trailer este faptul ca Liga Dreptatii va fi juriul concursului. Wonder Woman poate fi vazuta sufland un sarut catre public, iar Superman, care a fost dublat de Nicolas Cage in Teen Titans Go! to The Movies, face cu ochiul la camera. Desi este putin probabil ca Cage sa se intoarca pentru aceasta editie speciala, este foarte amuzant sa vezi din nou versiunea lui Superman.

Aceasta nu este prima data cand Teen Titans Go!, care tocmai a fost reinnoit pentru un al 8-lea sezon la CN, a avut evenimente cu tematica baschetbalistica, deoarece chiar anul trecut au jucat in filmul direct-to-video Teen Titans Go! Vezi Space Jam. in timp ce concursul de slam dunk in sine a avut loc aseara, va fi foarte distractiv sa vedem cum echipa noastra preferata de eroi adolescenti abordeaza evenimentul in stilul lor obisnuit de comedie caraghioasa, iar acest lucru pare foarte asemanator cu modul in care Nickelodeon a acoperit NFL in ultimii doi ani, cu o multime de animatii colorate.

Editie speciala Cartoon Network: NBA All-Star Slam Dunk Contest prezentat de Nike a avut premiera astazi si puteti urmari trailerul complet al evenimentului mai jos.

Cameo-ul surpriza din finalul „Peacemaker” a inclus initial mai multe persoane

„S-ar putea sa aiba legatura cu lucruri din viitor”.

Similar Posts