Teen Titans Go Sezonul 8 a fost reinnoit

Teen Titans Go Sezonul 8 a fost reinnoit

Se pare ca acesti Titani se duc undeva pana la urma. Cartoon Network a anuntat astazi ca foarte popularul serial de animatie TV Teen Titans Go! se intoarce pentru inca un an. Sezonul 8 va aduce o noua serie de episoade care ii vor urmari pe Robin (dublat de Scott Menville), Beast Boy (Greg Cipes), Starfire (Hynden Walch), Cyborg (Khary Payton) si Raven (Tara Strong) in timp ce isi petrec timpul in jurul Titan Tower si, ocazional, salveaza lumea atunci cand eroii adulti ii lasa.

Sezonul 8 va fi o piatra de hotar din multe puncte de vedere, deoarece perpetueaza titlul de cel mai longeviv serial animat din istoria DC. De asemenea, reinnoirea ia Teen Titans Go! la episodul cu numarul 400, ceea ce inseamna ca putem astepta cu nerabdare un episod festiv in noua serie pe care Cartoon Network o va difuza in premiera la sfarsitul acestui an. Noul sezon va debuta cu noi personaje din universul DC, precum King Shark, Beard Hunter si multe altele.

si daca credeti ca este suficient Teen Titans Go! pentru o zi… nu exista asa ceva! tineti-va bine, pentru ca super-eroii nostri adolescenti preferati se vor reuni. si nu vorbim doar despre Titani. Warner Media Kids & Family a anuntat astazi ca un film TV de lung metraj urmeaza sa uneasca Teen Titans Go! si DC Super Hero Girls intr-o aventura plina de actiune impotriva super-raufacatorului Lex Luthor. Teen Titans Go! si DC Super Hero Girls: Haos in multivers este un viitor film TV de lung metraj care va avea premiera la Cartoon Network pe 28 mai.

in poveste, Lex Luthor reuseste sa-i prinda pe toti supereroii de pe Pamant in Zona Fantoma, iar salvarea lor depinde de Wonder Woman (vocea lui Grey Griffin), Supergirl (Nicole Sullivan), Batgirl (Tara Strong), Bumblebee (Kimberly Brooks), Green Lantern (Myma Velasco) si Zatanna (Kari Wahlgren). in calatoria lor prin dimensiuni, insa, ei iau o curba gresita si ajung in Turnul Teen Titans, unde poate ca nu au gasit ajutorul pe care il merita, dar este ajutorul de care au nevoie.

Cartoon Network nu a anuntat inca o data de lansare pentru sezonul 8 din Teen Titans Go!. Cititi mai jos sinopsisul serialului.

„Teen Titans Go!” este un serial de animatie nominalizat la Emmy care ii urmareste pe Robin, Starfire, Raven, Beast Boy si Cyborg in aventurile lor comice prin Jump City. Cand nu lupta impotriva criminalitatii, ei se afla in Turnul Titanilor certandu-se pentru ce pizza sa comande, avand un concurs epic de privit sau cantand despre burrito. Niciodata nu a fost atat de amuzant sa fii un super erou si un adolescent. Teen Titans Go! este produs de Warner Bros. Animation.”

Cele mai bune emisiuni TV de pe Amazon Prime in acest moment (februarie 2022)

Atat de multe emisiuni, atat de putin timp.

Similar Posts