Sydney Sweeney

Sydney Sweeney, Alexa Demie Maude Apatow pe scena Hot Tube

[Nota editorului: Urmatoarele contin spoilere pentru sezonul 2 din Euphoria].in serialul original de la HBO Euphoria, Rue (Zendaya) a intrat intr-o spirala descendenta care este chiar mai rea decat s-au temut cei mai apropiati de ea. si, desi este usor de inteles de ce oamenii din viata ei care o iubesc ar vrea sa o ajute, atunci cand un dependent a scapat de sub control, depinde de el sa se scoata singur si sa gaseasca o noua cale, iar de multe ori lucrurile devin mult mai urate si mult mai intunecate inainte de a gasi din nou lumina.

in timpul acestui interviu cu Collider, pe care il puteti viziona si citi, co-starurile Maude Apatow, Sydney Sweeney si Alexa Demie au vorbit despre filmarea unei productii teatrale complete, despre scena de voma cu Cassie (Sweeney) in cada, despre sfaturile pe care le primeste Maddie (Demie) in materie de relatii, despre dinamica dintre Lexi (Apatow) si Fezco (Angus Cloud) si despre modul in care Cassie se comporta din pura dragoste nebuna cand vine vorba de Nate (Jacob Elordi).

Collider: Maude, personajul tau a fost atat de interesant de-a lungul acestor sezoane pentru ca ea este cu adevarat observatorul. Cum a fost ca aceasta piesa sa devina centrul ei de interes in acest sezon si sa puna cu adevarat in scena o productie completa? Cum a fost sa faci asta si sa citesti scenariul pentru asta?

MAUDE APATOW: Sam [Levinson] si cu mine am vorbit despre asta. Este vag inspirata de mine, in liceu, care eram o tirana a caldutului, asa ca am inteles acest aspect, dar a fost o nebunie. Faceam o piesa completa in fata unui public complet, real. A fost infricosator. Am avut emotii. Cu totii am avut trac. Dar a fost atat de distractiv. A fost foarte, foarte distractiv.

Ce crezi ca spune despre Lexi, ca personaj?

APATOW: Ea se imbuteliaza atat de mult, incat atunci cand se enerveaza sau este frustrata, nu prea stie cum sa se descurce cu asta, asa ca isi da drumul in moduri ridicole. Lexi este foarte inteligenta si muncitoare, dar cred ca este si foarte stapana pe ea. Atat de multe lucruri din viata ei sunt nebunesti si se destrama. Rue o pierde, iar Cassie se pierde si ea. E ca si cum ar spune: „Bine, asta e singurul meu lucru. Am controlul asupra lui si o sa fac ce trebuie, chiar daca e ultimul lucru pe care il fac.”

Sydney si Alexa, cum a fost sa filmati scena si in jacuzzi? Sydney, cum a fost sa fii cea care a trebuit sa vomite, iar Alexa, chiar daca e fals, e totusi scarbos sa fii cea care primeste asta?

DEMIE: Nu a fost fals.

SWEENEY: Mi-a iesit pe gura.

DEMIE: A iesit din gura ei. A vomitat.

SWEENEY: A fost foarte dezgustator. Era o teava transparenta care era un tub micut, pe care mi-l treceau pe la spate si apoi mi-l bagau in gura cu o muscatura de cal. in timpul scenei, imi umpleau gura cu voma. Trebuia sa stau acolo, ca si cum nimic nu intra in gura, si sa las sa se umple, sa se umple si sa se umple si apoi sa vomit. Eram foarte ingrijorata ca o sa vomit cu adevarat.

Este vreodata amuzant sa faci asa ceva, sau este doar scarbos?

SWEENEY: A fost pur si simplu scarbos.

Sydney, ai fost atat de grozava in The White Lotus. Ce crezi ca face personajul tau din The White Lotus ar crede despre Cassie, si viceversa? S-ar uri unul pe celalalt? Ar fi prieteni? S-ar fi inregistrat macar pe radarul celuilalt?

SWEENEY: Cred ca Olivia ar trece pe langa ea si si-ar da ochii peste cap la Cassie si ar spune: „Fato, nu esti in stare sa te descurci”. Cred ca Cassie ar fi foarte intimidata de Olivia pentru ca Olivia portretizeaza un personaj atat de sofisticat si bine pus la punct, iar Cassie pur si simplu nu ar fi la acelasi nivel sau pe acelasi teren de joc.

Alexa, in acest sezon, o vedem pe Maddie cum se leaga de personajul lui Minka Kelly, iar aceasta pare sa puna unele lucruri in perspectiva pentru Maddie. Ce crezi ca a invatat Maddie de la ea?

DEMIE: Cred ca Maddie simte, in sfarsit, ca are un mentor feminin in cineva care este mai in varsta decat ea. Vedem in primul sezon ca ea nu prea respecta deciziile pe care le-au luat parintii ei. Apoi, o vede pe aceasta femeie intr-o casa superba, cu haine superbe, si pare atat de bine pusa la punct. Ea chiar accepta ceea ce spune, iar personajul lui Minka Kelly o ajuta sa simta ca decizia pe care a luat-o in privinta relatiei este normala. Este normal sa ai aceste relatii toxice cand esti mai tanar, pentru ca inveti. si astfel, cred ca o ajuta sa realizeze: „si eu am facut asta. Nu trebuie sa ramai cu asta. Poti sa mergi mai departe. Este doar o faza”. Cred ca o ajuta sa realizeze ce nu este dragoste adevarata si ce ar putea fi.

Maude, relatia dintre Lexi si Fezco e foarte interesanta. Dintre toti oamenii, de ce crezi ca este atrasa de el?

APATOW: Ceea ce este atat de interesant la personajul lui Angus [Cloud] este faptul ca este atat de dulce si are niste ochi atat de dulci, dar este, de asemenea, fortat sa se afle in aceasta pozitie. El nu-si doreste cu adevarat asta pentru el insusi. El are atat de multe alte vise si obiective, iar noi vedem asta de-a lungul sezonului si aflam despre asta in conversatiile lor. Cred ca ea pur si simplu il gaseste fascinant. Nu a intalnit niciodata pe cineva ca el si viceversa. in adancul sufletului lor, au interese foarte asemanatoare si se fac sa rada unul pe celalalt. Sunt doar prieteni, chiar daca nimeni nu si-ar fi dat seama. Pur si simplu se inteleg foarte bine.

Sydney, ce parere ai despre Cassie si Nate? intelegi ce vrea sa spuna Maddie despre faptul ca nu trebuie sa te cuplezi cu prietenul prietenei tale, chiar daca este un fost prieten? Ce parere ai despre toata aceasta dinamica?

SWEENEY: Cred ca sunt puncte de vedere valabile de ambele parti. Dar eu o joc pe Cassie, asa ca nu o pot judeca prea aspru. Ea actioneaza din dragoste pura, totala, nelinistita si nebuna.

Euforia este difuzat duminica seara la HBO si poate fi urmarit in streaming la HBO Max.

‘Vikings: Sam Corlett si Leo Suter de la Valhalla vorbesc despre filmarea secventei de actiune uriasa de la Podul Londrei si prezinta sezonul 2

Cele doua vedete ale noului serial Netflix dezvaluie, de asemenea, ce ar fi surprins fanii sa afle despre realizarea filmului ‘Vikings: Valhalla”.

Similar Posts