Surpriza! Tom Brady face un film si joaca alaturi de cateva personalitati de la Hollywood

Surpriza! Tom Brady face un film si joaca alaturi de cateva personalitati de la Hollywood

La inceputul acestei luni, Tom Brady a anuntat ca, dupa 22 de sezoane in NFL si dupa ce a devenit de sapte ori campion la Super Bowl, se retrage la varsta de 44 de ani pentru a se concentra in schimb pe petrecerea timpului cu familia si pe alte activitati in afara celor de pe terenul de fotbal. Acum stim care dintre aceste activitati va fi in lumea filmelor, deoarece Brady tocmai a semnat pentru a juca si a produce un film numit 80 pentru Brady.В 

Brady se va juca pe sine insusi in 80 pentru Bradycare este descris ca fiind un film de calatorie bazat pe o poveste adevarata. Filmul se va axa pe patru prieteni cei mai buni care fac o „calatorie care le schimba viata” la Super Bowl LI din 2017 pentru a-l vedea jucand pe fundas. Actorii care le interpreteaza pe aceste BFF-uri reunesc patru legende in Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno si Sally Field, potrivit THR.

80 pentru Brady reuneste 9 to 5 Lily Tomlin si Jane Fonda, care isi vor incheia colaborarea de sapte sezoane in serialul Netflix Grace si Frankie atunci cand ultimele episoade vor avea premiera in acest an. Rita Moreno, care a jucat recent in filmul lui Steven Spielberg West Side Story, a lucrat cu Tomlin si Fonda la un film de Grace si Frankie ca invitat intr-un episod din 2016. Sally Field, pe de alta parte, nu a colaborat niciodata cu colegele ei de legenda la un proiect de film sau de televiziune, in ciuda faptului ca fiecare dintre ele are drumuri lungi si paralele in domeniul Hollywood-ului.

Filmul va urmari cvartetul de femei talentate in rolul unor fani ai echipei New England Patriot care se confrunta cu haosul care apare de obicei in filmele cu excursii pe sosea. Fara indoiala, ele vor folosi fiecare dintre recuzita lor comica hilara pe 80 pentru Brady, in care Tom Brady ar fi fost „profund implicat” inca de la inceputul conceperii proiectului.

80 pentru Brady va fi regizat de Kyle Marvin, care a scris scenariul impreuna cu Michael Covino, care au colaborat anterior impreuna pentru filmul din 2017 The Climb. in colaborarea lor anterioara, cei doi au lucrat impreuna in spatele camerei de filmat si in calitate de protagonisti ai unei comedii negre despre o pereche de cei mai buni prieteni pe parcursul mai multor ani. Filmul a avut premiera la o serie de festivaluri mari, fiind aclamat de critica si laudat si de public.

Mai multe vor urma…

Similar Posts