Supravietuitorul lui Barry Levinson stabileste data de lansare in aprilie la HBO

Supravietuitorul lui Barry Levinson stabileste data de lansare in aprilie la HBO

Supravietuitorul a publicat primele imagini cu prima vedere a filmului original HBO regizat de Barry Levinson si cu Ben Foster in rolul principal. Foster il interpreteaza pe Harry Haft, un supravietuitor real al Holocaustului, care a fost fortat sa participe la spectacolul de box cu gladiatori de la Auschwitz. El este hotarat sa castige si sa supravietuiasca pentru a se reuni cu iubita sa. Filmul ii mai are in distributie pe Vicky Krieps, Billy Magnussen, Peter Sarsgaard, Saro Emirze, Dar Zuzovsky, Danny DeVito si John Leguizamo. Filmul se bazeaza pe cartea Harry Haft: Supravietuitorul de la Auschwitz, contestatarul lui Rocky Marciano de Alan Haft si The Survivor‘s este scris de Justine Juel Gillmer.

Supravietuitorul este produs de Matti Leshem de la New Mandate Films, Aaron L. Gilbert de la BRON Studios, Jason Sosnoff, Scott Pardo si Levinson de la Baltimore Pictures. Printre producatorii executivi se numara Joel Greenberg, Foster, Devito, Brenda Gilbert, Steven Thibault, Ashley Levinson, Anjay Nagpal, Ron McLeod, Jason Cloth si Richard McConnell. Filmul original HBO va fi lansat pe 27 aprilie, in cinstea Yom HaShoah (Ziua de comemorare a Holocaustului).

Imaginile ne ofera o privire asupra lui Levinson si Foster reunindu-se dupa ce au lucrat impreuna in Liberty Heights, debutul cinematografic al lui Foster. Avem, de asemenea, o privire asupra transformarii lui Foster in Haft in timp ce se afla la Auschwitz si asupra lui in ring, emaciat, dar inca luptand. Filmul pare a fi unul care ne aduce performante incredibile din partea unor actori precum Foster, care ne-a aratat de nenumarate ori cat de genial este. Dar aducerea la viata a povestii lui Haft este una importanta.

Haft a trebuit sa lupte pentru viata lui, iar vointa lui de a supravietui era legata de revederea femeii pe care o iubea inca o data si, desi este inspirat, este greu sa deslusesti toata durerea si moartea care a avut loc in lagare precum Auschwitz si altele din zona in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Filme precum The Survivor (Supravietuitorul) servesc ca o reamintire a istoriei pe care aceasta lume o impartaseste, iar imaginile de la prima vedere cu siguranta ar trebui sa aiba publicul pregatit sa afle despre puterea remarcabila a lui Harry Haft.

Supravietuitorul va fi lansat pe 27 aprilie, la ora 20:00 ET/PT. Este o „examinare a calatoriei unui om de la orori de nedescris la libertate, iertare si rascumparare” si una care ar trebui sa ne educe pe toti cu privire la ororile istoriei care au fortat oameni precum Haft sa ajunga in aceste situatii in primul rand.

Puteti citi mai multe despre Supravietuitorul aici:

Filmul original HBO „Supravietuitorul” marcheaza revenirea regizorului premiat Barry Levinson la HBO. Bazat pe incredibila poveste adevarata a lui Harry Haft, filmul il reuneste pe Levinson cu actorul premiat Ben Foster. Foster joaca in rolul principal al lui Haft, care, dupa ce a fost trimis la Auschwitz, supravietuieste nu doar ororilor de nedescris din lagar, ci si spectacolului de box ca gladiator pe care este fortat sa il joace alaturi de ceilalti prizonieri pentru amuzamentul rapitorilor sai. Fara ca cei care incearca sa-l distruga sa stie, vointa lui Haft de a supravietui este determinata de dorinta de a se reuni cu femeia pe care o iubeste.

Sezonul 3 din ‘The Mandalorian’: Carl Weathers se va intoarce in scaunul de regizor

Aceasta este calea!

Similar Posts