Super Pumped Sezonul 2 a fost reinnoit la Showtime

Super Pumped Sezonul 2 a fost reinnoit la Showtime

Se poate spune cu siguranta ca Showtime este plin de energie pentru unul dintre proiectele sale viitoare. inainte de premiera primului sezon, serialul antologic Super Pumped a fost deja reinnoita pentru un al doilea sezon. Primul sezon, subintitulat The Battle for Uber, va acoperi crearea si dezvoltarea aplicatiei de rideshare care a revolutionat viata urbana in nenumarate orase din intreaga lume, in timp ce sezonul doi este dublat de Super Pumped: Sheryl & Mark, si se va scufunda in tranzitia Facebook de la un startup revolutionar la brandul puternic care a devenit

Bazat pe o carte scrisa de Mike Isaac, sezonul doi se va concentra pe relatia de afaceri dintre Sheryl Sandberg – prima femeie care a integrat consiliul de administratie de la Facebook – si Mark Zuckerberg, ambii si-au propus sa schimbe lumea prin intermediul social media si au reusit sa faca acest lucru in moduri pozitive si negative. Odata cu anuntul vine si intrebarea: cine il va interpreta pe Zuckerberg de aceasta data? in 2010, Jesse Eisenberg l-a intruchipat pe creatorul Facebook pentru filmul lui David Fincher The Social Network (Reteaua sociala) de David Fincher, cu o interpretare care i-a adus actorului prima – si singura – nominalizare la Oscar. Pana in prezent, Showtime nu a anuntat niciun casting pentru cel de-al doilea sezon al serialului antologic.

Primul sezon al Super Pumped ii are in distributie pe Joseph Gordon-Levitt in rolul lui Travis Kalanick, directorul executiv al Uber, Uma Thurman in rolul lui The Huffington Post fondatoarea Arianna Huffington, Hank Azaria in rolul lui Tim Cook, CEO-ul Apple, si Kyle Chandler in rolul lui Bill Gurley, cofondatorul Uber. Din distributie mai fac parte Elisabeth Shue, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt, Virginia Kull, Amanda Brooks, Annie Chang, Erinn Ruth, Mishka Thebaud, Babak Tafti, Darren Pettie, Noah Weisberg, Mark Gessner, Kerry Bishe si Joe Kelley Dauten.

Super Pumped este creat de Brian Koppelman si David Levien, un duo de showrunners care a creat anterior un alt succes pentru Showtime: serialul dramatic de lunga durata Billions, care tocmai a fost reinnoita pentru sezonul sapte.

Super Pumped: The Battle for Uber are premiera la Showtime pe 27 februarie.

Un nou film „SpongeBob SquarePants” si trei filme derivate au fost anuntate la Paramount

Dar oare vor ajunge Paramount+ sub mare?

Similar Posts