Starul din Uncharted dezvaluie in detaliu intorsatura socanta a filmului

Starul din Uncharted dezvaluie in detaliu intorsatura socanta a filmului

Filmul recent lansat Uncharted aduce la viata carismaticul erou din jocurile video sub forma lui Tom Holland. Desi nu se poate nega faptul ca tanarul star face dreptate proiectului indelung amanat, raufacatorul Jo Braddock, personajul rece, calculat si fermecator al lui Tati Gabrielle, este cel care fura spectacolul. intr-un interviu cu The Hollywood Reporter, ea desluseste rasturnarea de situatie pe care a oferit-o spre finalul filmului si pe care nimeni nu a prevazut-o.

Avertisment: Acest articol contine spoilere majore pentru Uncharted. Va rugam sa procedati cu prudenta daca nu ati vizionat inca filmul.

in film, Braddock este angajat de personajul raufacatorului Santiago Moncada, interpretat de Antonio Banderas, care urmareste comoara care se presupune ca a fost ascunsa de echipajul lui Ferdinand Magellan in timpul faimoasei lor expeditii. Pe parcursul filmului, se pare ca Chloe Frazer, interpretata de Sophie Sophia Alie, este concurenta ei directa, iar cele doua femei se vor confrunta la un moment dat.

Dar Braddock da peste cap complotul si serveste o rasturnare de situatie socanta, ucigandu-l in schimb pe Moncada, care vrea comoara pentru ea insasi. Asadar, motivatia ei de a o trada pe Moncada este oare doar comoara? Nu. Dupa cum a spus Gabrielle intr-o discutie cu The Hollywood Reporter, personajul ei nu s-a concentrat niciodata asupra aurului, deoarece ceea ce conteaza pentru ea este sa puna mana pe scaunul suprem al puterii.

„Cred ca Braddock a fost condus doar de putere. Ca, pentru ea, nu a fost niciodata cu adevarat vorba despre aur, deoarece au tot ce le-ar putea fi necesar – toate. Cu hainele pe care le poarta, nu are nevoie de acest aur. Asa ca pentru ea este pur si simplu un lucru legat de putere si de castigarea acestei puteri.”

Astfel, cand vine momentul sa-si elimine concurenta, in loc sa o vizeze pe Chloe, Braddock se indreapta spre cel mai mare peste din mare – Santiago Moncada.

„Cand a venit momentul sa decid pe cine trebuie sa elimin, ea va merge cat mai sus posibil. Ea va merge, in acest fel, dupa aur. Se duce dupa Santiago pentru ca stie ca o poate intrece pe Chloe. si-a dat deja seama de asta. stie ca Chloe este inteligenta, dar ca Chloe este, spre deosebire de Braddock, mai priceputa pe strada. si-a facut o intelegere. Nu are neaparat o pregatire formala. E o luptatoare in acest sens, in cel mai bun mod.

Asa ca Braddock stie ca, daca ar trebui sa ma confrunt cu ea, probabil ca as putea castiga. Santiago are resurse cu care eu nu ma pot compara inca, dar daca il elimin, ii iau resursele. Asa ca, pentru Braddock, scopul final a fost sa aiba tot ceea ce ar putea avea nevoie, astfel incat nimeni sa nu o poata infrunta.”

Din pacate, chiar daca Uncharted‘s post-credit scenes teasing un sequel, raufacatoarea dura a lui Tati Gabrielle nu va avea o noua sansa de a se confrunta cu Nathan Drake si Victor Sullivan. Uncharted este lansat in prezent in cinematografe.

Similar Posts