Starul din 'The Batman' a avut probleme cu somnul dupa ce a jucat rolul lui Riddler

Starul din ‘The Batman’ a avut probleme cu somnul dupa ce a jucat rolul lui Riddler

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana la The Batman in cinematografe, iar distributia si echipa de filmare au pornit in forta in campania de promovare pentru a face publicitate pentru cel mai recent reboot al Cavalerului Negru.

Nu ca ar avea nevoie de asta, cand fanii sunt deja entuziasmati peste masura de mult pentru un film care are sanse reale de a intra in cartile de istorie ca fiind una dintre cele mai bune aparitii live-action de pana acum ale Crucisatorului cu pelerina. Bineinteles, un erou este la fel de bun ca si personajul sau negativ, ceea ce pune o mare presiune pe umerii Riddler-ului lui Paul Dano.

Actorul si-a forjat in ultimele doua decenii reputatia de a fi unul dintre cei mai versatili si talentati interpreti din domeniu, iar tot ce am vazut din Edward Nashton zugraveste imaginea unui adversar intens, cerebral si psihotic pentru Batman debutul lui Robert Pattinson.

intr-un interviu cu Entertainment Weekly, Dano a recunoscut ca a avut probleme cu somnul dupa ce a intrat in mentalitatea Enigmaticului, avand in vedere cat de mult s-a dedicat interpretarii.

„Exista o secventa cu personajul lui Peter Sarsgaard [Gil Colson]. A fost intensa. Au fost cateva nopti in care, probabil, nu am dormit atat de bine pe cat as fi vrut, doar pentru ca a fost un pic mai greu sa ma desprind de acest personaj. Este nevoie de multa energie pentru a ajunge acolo. Asa ca aproape ca trebuie sa o sustii odata ce ai ajuns acolo, pentru ca e cam greu sa urci si sa cobori.”

Unii oameni isi dau ochii peste cap atunci cand actorii vorbesc despre disparitia in meseria lor, dar istoria a demonstrat ca acest lucru a dus la nenumarate roluri extraordinare. Enigmaticul ramane inca invaluit intr-un anumit grad de secret, dar abia asteptam sa aflam care sunt planurile sale atunci cand Batman va ateriza pe 4 martie.

Similar Posts