Starul din Scream se alatura lui Christopher Nolans Oppenheimer

Starul din Scream se alatura lui Christopher Nolans Oppenheimer

Fotografie de Rodin Eckenroth/Getty Images

Proaspat iesit din rolul sau in succesul slasher-ului Scream, Jack Quaid si-a gasit urmatorul mare concert cinematografic. Actorul in varsta de 29 de ani, cunoscut si pentru serialul de supereroi de la Amazon The Boys, se pare ca este ultima figura cunoscuta care se va alatura distributiei urmatorului film al lui Christopher Nolan, Oppenheimer. Asa cum a fost inspirat de cartea castigatoare a premiului Pulitzer American Prometheus: Triumful si Tragedia lui J. Robert Oppenheimer de Kai Bird si Martin J. Sherwin, Oppenheimer este un film biografic bazat pe implicarea fizicianului titular in dezvoltarea bombei atomice.

Conform Deadline, sursele spun ca Quaid a semnat pentru film, desi Universal nu a facut niciun comentariu in acest moment. Daca este adevarat, Quaid se alatura unor personaje precum Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh si Rami Malek in ceea ce trebuie sa fie una dintre cele mai puternice distributii ale lui Nolan. Colaboratorul frecvent al regizorului, Cillian Murphy (Batman Begins, Inception), conduce in rolul principal. in prezent nu este clar ce rol ar putea ocupa Quaid.

Quaid – fiul lui Dennis Quaid si al lui Meg Ryan – nu este niciodata departe de ecranele noastre in acest moment. El urmeaza sa apara in sezoanele a treia ale serialelor The Boys, in care il interpreteaza pe Hughie Campbell, si in serialul animat Paramount Plus Star Trek: Punti inferioare, pentru care asigura vocea lui Brad Boimler, ambele urmand sa apara in cursul acestui an. Printre creditele sale anterioare se numara primele doua Hunger Games filme, Logan Lucky, si Rampage.

Prima colaborare a lui Nolan cu Universal de la despartirea sa de Warner Bros, Oppenheimer este a doua opera a cineastului care se petrece in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, dupa filmul din 2017 Dunkirk. Acesta urmeaza sa se lanseze in cinematografe pe 21 iulie 2023. Nu numai ca acesta este un slot obisnuit pentru un film de Christopher Nolan, dar este, de asemenea, cu aproximativ doua saptamani inainte de aniversarea lansarii bombei atomice asupra Hiroshimei in 1945. Asteptati-va ca acesta sa se numere printre cele mai discutate filme ale anului viitor.

Similar Posts