Starul din 'Jay si Bob Mutu' explica cum Kevin Smith l-a ajutat sa ramana treaz

Starul din ‘Jay si Bob Mutu’ explica cum Kevin Smith l-a ajutat sa ramana treaz

Alter ego-urile lui Jason Mewes si Kevin Smith, Jay si Silent Bob, au aparut practic in toate filmele din View Askewniverse de pana acum.

De la clasicul indie din 1994 Clerks pana la viitorul threequel, duo-ul de drogati a oferit unele dintre cele mai mari rasete din catalogul lui Smith, popularitatea lor asigurand o avalansa de produse, benzi desenate si cameo-uri in alte proiecte.

Dar, dupa cum stiu fanii lui Jay si Silent Bob, nu a fost o calatorie usoara in spatele scenei. Mewes s-a luptat in mod public cu dependenta de heroina, ceea ce a dus la acuzatii penale si vizite repetate la dezintoxicare. Din fericire, lucrurile arata bine in acest moment, dupa ce Mewes a confirmat intr-un AMA pe Reddit ca este curat din iulie 2010, iar Smith a creat podcastul Jay and Silent Bob Get Old pentru a-l ajuta pe Mewes sa vorbeasca despre problemele sale.

Acum, Mewes a vorbit despre unul dintre cele mai proaste momente ale sale, intr-o discutie cu un alt „hellraiser” reformat. Vorbind cu Jackass‘ Steve-O despre calatoria sa salbatica! de pe YouTube, el si-a amintit de o Zi a Recunostintei mizerabila petrecuta acasa la Smith.

„imi amintesc ca eu si el stateam in fata casei lui, iar el plangea si spunea ‘Vreau sa te las sa intri, dar toata familia este aici. Iar eu aveam pe mine un maiou si aveam urme de trening. Iar el a spus: „Nu pot sa te las sa le vezi asa”. Iar eu am zis: „Nu pot sa intru pentru o farfurie cu mancare de Ziua Recunostintei?”. si el a spus: „Nu poti. Poftim, am sa-ti aduc ceva de mancare’. Atunci a fost prima data cand am fost treaz pentru o vreme. in toate problemele pe care le-am avut, am avut sprijinul lui Kevin si stiu ca asta a facut o mare diferenta in ceea ce priveste rezultatul.”

in afara de Jay and Silent Bob, Mewes a dat voce unor personaje din jocuri video Call of Duty: Infinite Warfare si Fallout 76, precum si pe Stinkor in Masters of the Universe: Revelation, precum si aparitii TV in emisiuni precum Hawaii 5-0 si The Flash.

De asemenea, in 2019 si-a facut debutul regizoral in Madness in the Method, in care a interpretat o versiune subtil voalata a lui insusi care se straduieste sa obtina legitimitatea ca actor, filmul remarcandu-se prin faptul ca a prezentat ultimul rol in film al lui Stan Lee.

in speranta ca Clerks III sa fie o alta intrare ucigatoare in View Askewinverse cand va ateriza mai tarziu in acest an. Fotografierea principala s-a incheiat in 2021, iar reluarile au fost finalizate acum, desi deocamdata nu avem o data ferma de lansare. Sa speram ca vom primi asta si un trailer de debut foarte curand.

Similar Posts