Starul din "Deadpool" dezvaluie o auditie ratata pentru "Avengers

Starul din „Deadpool” dezvaluie o auditie ratata pentru „Avengers

Exista atat de multe adaptari de benzi desenate in curs de dezvoltare in orice moment, incat o vedeta care rateaza un rol va sfarsi aproape intotdeauna prin a obtine un altul undeva mai tarziu, cu conditia ca talentul in cauza sa isi pastreze interesul de a intra in afacerea supereroilor.

Luati-o pe Morena Baccarin, de exemplu. Actrita a dezvaluit ca a ratat ocazia de a fi distribuita in rolul Mariei Hill in Razbunatorii, dar de atunci ea a continuat sa dea voce Talia Al-Ghul in doua filme de animatie Batman filme animate, a jucat rolul interesului amoros al lui Wade Wilson in filmul Deadpool in franciza Wade Wilson, a dat voce lui Gideon in The Flashsi a jucat rolul lui Leslie Thompkins in serialul Gotham.

Vorbind la podcastul The Happy Sad Confused, Baccarin recunoaste ca Smulders a fost o alegere mai buna pentru acest rol, cu How I Met Your Mother care urmeaza sa sarbatoreasca aniversarea de zece ani de MCU cu un rol secundar important in serialul Disney Plus Invazia secreta.

„Nu am inteles deloc, nu am inteles deloc. imi place ca [Joss Whedon] m-a adus pentru asta. imi tot spunea ca este ca Sigourney Weaver in Alien, ca are un fel de duritate in ea, iar eu eram de genul ‘Nu inteleg’. Nu puteam sa o vad pe pagina, nu puteam sa o fac. Am testat. Am fost acolo cu Cobie, am facut teste una impotriva celeilalte si mi-am zis: „Va primi acest rol, vad asta”. El a vrut sa fiu emotionala, dar sa retin totul si sa fiu dura, iar eu am spus: ‘Nu stiu ce imi ceri sa fac. Nu pot s-o fac'”.

in timp ce Vanessa a lui Baccarin poate ca a fost ucisa in Deadpool 2, exista inca o sansa ca ea sa faca parte din Universul Cinematografic Marvel. Revenirea lui Merc with a Mouth ramane in dezvoltare activa, iar daca luam in considerare atat smecheriile de calatorie in timp din cel de-al doilea episod, cat si introducerea multiversului MCU, usa ramane deschisa pentru o potentiala revenire.

Similar Posts