Starul din "Brigada sinucigasa" ar vrea sa se intoarca in rolul Regelui Rechin

Starul din „Brigada sinucigasa” ar vrea sa se intoarca in rolul Regelui Rechin


Brigada sinucigasa
poate ca nu a obtinut succesul de box-office pe care si-l dorea, dar seria sa spin-off, Peacemaker, s-a dovedit a fi un succes major. Poate ca multi nu stiu acest lucru, dar Steve Agee, care il interpreteaza pe agentul A.R.G.U.S. John Economos in seria DC, a asigurat, de asemenea, munca de motion-capture pentru King Shark in filmul din 2021.

in timp ce personajul a fost dublat de Sylvester Stallone, Agee, care are o inaltime impresionanta de 1,80 metri, a preluat rolul fizic. Din conversatia sa cu ComicBook.com, actorul spune ca s-a bucurat la nebunie de timpul petrecut in rolul mancatorului de oameni antropomorf. Cand a fost intrebat despre timpul petrecut in interpretarea personajului, el a spus urmatoarele:

100%. Mi-a placut sa-l fac pe King Shark. A fost atat de distractiv, iar asta a fost cea mai mare parte a muncii mele la Suicide Squad. in ceea ce priveste Economos, cred ca am filmat poate cinci zile. in King Shark, am filmat timp de 70 sau 75 de zile. Cred ca am lucrat la acest film mai mult decat orice alt actor, cred ca Margot [Robbie] a fost a doua cea mai apropiata, cu poate 70 sau ceva de zile.

El a mai adaugat ca i-ar placea sa preia din nou rolul King Shark in viitor, impartasind momentele memorabile petrecute cu distributia filmului:

A fost distractiv doar sa fiu in preajma lui Idris [Elba] si Margot si David [Dastmalchian] si Daniela [Melchior]. Doamne, a fost foarte amuzant, este un personaj atat de adorabil si mi-a placut foarte mult sa-l fac. Sper ca, daca il vor folosi in alta parte in univers, sper sa ma lase pe mine sa o fac.

Nu exista inca nicio veste despre viitorul celorlalti membri ai distributiei din „The Suicide Squad”, cu exceptia lui Peacemaker, al carui serial a primit unda verde pentru un al doilea sezon. Sa speram ca Regele Rechin reapare cat de curand pe ecranele noastre.

Similar Posts