Star Trek 4 va incepe filmarile la sfarsitul anului 2022

Star Trek 4 va incepe filmarile la sfarsitul anului 2022, distributia originala se va intoarce

Dupa mai multe schimbari de creatie, Paramount a anuntat oficial ca merge mai departe cu Star Trek 4. Matt Shakman a fost stabilit ca regizor anul trecut, iar studioul si regizorul francizei J.J. Abrams au confirmat implicarea sa astazi la prezentarea ViacomCBS Investor Day. Paramount a confirmat, de asemenea, ca a inceput discutiile cu Chris Pine, Zachary Quinto si Zoe SaldaГ±a (printre alti membri ai distributiei) pentru a-si relua rolurile respective, productia urmand sa inceapa in cursul acestui an.

Studioul ii urmareste, de asemenea, pe Karl Urban, John Cho si Simon Pegg pentru a-si relua rolurile Dr. Bones, Sulu si, respectiv, Scotty. Publicul il va recunoaste, desigur, pe Pine in rolul enigmaticului James T. Kirk, in contrast cu simplistul Spock al lui Quinto. SaldaГ±a a interpretat rolul locotenentului Uhura. Shakman supervizeaza un scenariu scris de Josh Friedman (Snowpiercer) si Cameron Squires (WandaVision). Cei doi au adaptat un proiect anterior care a fost scris de Lindsey Beer (Sierra Burgess is a Loser) si Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel). Detaliile despre scenariu sunt subtiri in acest moment, desi este de asteptat sa se reia in urma evenimentelor din cel de-al treilea film al lui Justin Lin, Star Trek Beyond.

O prima versiune a Star Trek 4 urma sa il reuneasca pe Pine cu personajul sau din 2009 Star Trek din 2009, Chris Hemsworth, care l-a interpretat pe tatal sau. Acest lucru ar fi fost posibil, desigur, prin intermediul calatoriei in timp, deoarece George al lui Hemsworth s-a sacrificat la inceputul filmului pentru a-si salva fiul. Hemsworth insusi a remarcat ca aceasta editie a filmului i s-a parut sub asteptari, ceea ce a dus la eventuala sa disparitie. Nimeni altul decat Quentin Tarantino si-a exprimat interesul pentru dezvoltarea unui Star Trek film, desi nu s-a precizat niciodata daca acesta ar fi continuat aventurile acestei distributii cu Pine si Quinto. Noah Hawley (Legion) si-a exprimat, de asemenea, potentialul interes de a aborda acest film.

Un al patrulea Star Trek a fost destul de inevitabil, avand in vedere receptia pozitiva a filmului lui Lin Star Trek Beyond. Randamentele dezamagitoare la box office sunt probabil ceea ce a facut ca aceasta continuare sa zaboveasca atat de mult timp in dezvoltare, iar diferitii potentiali regizori vorbesc cu siguranta despre o anumita remaniere creativa. Cu toate acestea, in afara de Mission: Impossible, Star Trek este una dintre cele mai mari francize ale studioului, asa ca nu este de mirare ca Paramount nu a renuntat niciodata la urmarirea urmatorului film.

in prezent, nu exista o data de lansare pentru Star Trek 4.

‘Star Trek: Picard’ Sezonul 2: Data de lansare, trailer, distributie, intriga si tot ce stim pana acum

Calatorii in timp, istorie alternativa si Q – Sezonul 2 le are pe toate!

Similar Posts