Stai asa

Stai asa, Disney a dezvaluit deja cum va reveni Howard The Duck de la Marvels?

Universul Cinematografic Marvel incepe sa fie un loc aglomerat. Noi personaje continua sa fie adaugate in filme sau seriale TV, unul dupa altul, iar Marvel produce continut mai repede ca niciodata, datorita adaugarii Disney+ la mix. Exista o multime de seriale Marvel viitoare. Cu atat de multe personaje cu care trebuie sa jonglezi, ar fi usor sa vezi unele uitate sau marginalizate, dar daca sperati sa vedeti mai mult Howard the Duck in MCU, s-ar putea sa il primiti mai devreme decat credeti si intr-un loc surprinzator. O noua revista cu legaturi cu Disney sustine ca Howard va aparea in viitorul She-Hulk pe Disney+.

Partea este foarte vaga in ceea ce priveste modul in care se va intampla acest lucru si tot ceea ce se afirma este ca noua serie ar putea contine surprize legate de Howard the Duck, dar cum revista in cauza, desi nu este publicata de Disney, are o legatura oficiala cu compania, are un anumit grad de autoritate.

si She-Hulk nu este de fapt un loc atat de ciudat pentru a-l gasi pe Howard the Duck. Cele doua personaje si-au intersectat drumurile in anii ’80, cand Steve Gerber, creatorul lui Howard, a scris cateva numere ale revistei Senzationala She-Hulk si l-a adus pe Howard in poveste. Faptul ca cele doua personaje sunt legate intre ele ar putea insemna ca am putea avea parte de un alt cameo al lui Howard the Duck sau chiar de un simplu easter egg pentru a face referire la aceasta legatura.

Desigur, este la fel de posibil ca Howard the Duck sa ajunga sa fie o parte mai importanta a povestii in She-Hulk. in diferite momente din benzile desenate, She-Hulkr a fost absolut asemanatoare cu Deadpool cand vine vorba de a sparge al patrulea perete si de a fi amuzanta. Am vazut doar cea mai mica parte a serialului in promo-uri, asa ca ceea ce stim de fapt despre She-Hulk este limitat si, desi pare sa joace in mare parte lucrurile corect, este posibil sa se intample mai mult.

Bineinteles, probabil ca vom vedea in continuare Howard the Duck in Guardians of the Galaxy Vol. 3 de asemenea. Pare potrivit pentru a completa acea trilogie. Dar modul in care il vom vedea pe Howard aparand acolo ar putea depinde de fapt de modul in care personajul este tratat in She-Hulk.В 

Similar Posts