Spider-Man se intreaba cand ar trebui sa-si faca Miles Morales debutul in MCU

Spider-Man se intreaba cand ar trebui sa-si faca Miles Morales debutul in MCU

Cu o intreaga trilogie solo si trei filme team-up la activ, Tom Holland este cu adevarat cel mai prolific Spider-Man cinematografic din toate timpurile, asa ca asta inseamna ca este timpul ca studiourile Marvel sa inceapa sa se gandeasca sa se indeparteze de Peter Parker si sa se pregateasca pentru ca Miles Morales, inlocuitorul sau din benzile desenate, sa preia mantia? Holland insusi a indicat ca ar putea fi in cautarea unei iesiri, chiar daca Sony si Marvel dezvolta o noua trilogie pentru el. Dar care ar fi cel mai bun mod de a aborda aceasta trecere a tragatorilor de panze? Fanii lui Spidey au cateva idei…

Redditorul u/Snoo_19146 a dat startul discutiilor, cerand subredditului r/MarvelStudios teoriile lor despre cum ar trebui sa fie introdus Miles in MCU.

O propunere care a placut tuturor a fost conceptul unei scene post-credite discrete pentru Spider-Man 4 in care Miles este introdus intamplator intr-o secventa in care apare alaturi de unchiul sau Aaron (Donald Glover, prezentat in Spider-Man: Homecoming si care nu a mai fost vazut de atunci).

Daca Miles a avut parte de un cameo in Spidey 4, atunci, oamenilor le place ideea ca ascensiunea lui spre eroism se va desfasura incet de-a lungul urmatoarelor doua intrari din cea de-a doua trilogie.

Evident, recenta Spider-Man PS4 a oferit o modalitate castigatoare de a-l integra pe Miles in povestea lui Peter, asa ca unii se gandesc ca filmele s-ar putea inspira din asta.

Totusi, problema cu abordarea jocului pe termen lung, asa cum au subliniat unii, este ca nu vrei ca Miles sa fie prea batran in momentul in care va ajunge in sfarsit sa fie Spider-Man.

Asa ca poate ca Marvel ar trebui sa astepte pana dupa ce calatoria lui Peter este completa?

Altii nu vor sa il vada pe Peter marginalizat dupa ce in sfarsit a facut un pas inainte in Spider-Man: No Way Home.

Exista un dezavantaj nefericit al sosirii lui Miles…

Iata o abordare alternativa: daca Miles este de fapt de pe Pamantul lui Andrew Garfield?

Fara a fi dezvaluit nimic despre Spider-Man 4 deocamdata, nu avem cum sa stim unde si cand ar putea intra Miles Morales in MCU. Dar se pare ca ziua lui va veni in curand.

Similar Posts