Spider-Man: No Way Home ar putea avea o concurenta majora pentru favoritii fanilor la Oscar datorita lui Zack Snyder

Spider-Man: No Way Home ar putea avea o concurenta majora pentru favoritii fanilor la Oscar datorita lui Zack Snyder

Nominalizatii la Oscar si eventualii castigatori sunt votati de membrii Academiei de Arte si stiinte Cinematografice, dar anul acesta exista o categorie care este in totalitate in mainile publicului. Academia face echipa cu Twitter pentru competitia Oscars Fan Favorite Twitter, in cadrul careia utilizatorii acestei platforme de socializare pot vota atat filmul preferat, cat si momentul cinematografic preferat din 2021. in timp ce multi oameni spera Spider-Man: No Way Home sa domneasca suprem dupa ce nu a obtinut nicio nominalizare oficiala la Oscar, se pare ca ar putea avea o concurenta majora din partea unei oferte a lui Zack Snyder de anul trecut.

Ne pare rau, fani ai Justice League a lui Zack Snyderpentru ca avem filmul de cinema Justice League taiat la sfarsitul anului 2017, chiar daca acea versiune a filmului a fost in mare parte refacuta de Joss Whedon, inseamna ca viziunea de patru ore a lui Snyder despre Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash si Cyborg care se reunesc pentru prima data in DC Extended Universe nu este eligibila. in schimb, Snyder insusi a mers pe Vero pentru a sustine ca oamenii sa voteze pentru Army of the Dead in competitia „Fan Favorite” a premiilor Oscar. Filmul accesibil cu un abonament Netflix a fost lansat pe 14 mai 2021, la doua luni dupa ce Justice League al lui Zack Snyder a ajuns la HBO Max.

Cu toate acestea, Army of the Dead nu este singura competitie la care Spider-Man: No Way Home s-ar putea confrunta in aceasta editie a premiilor Oscar. Deadline a aflat ca filmul condus de Camila Cabello Cinderella care a avut premiera pe Amazon in septembrie anul trecut, a fost, de asemenea, aruncata de fani ca si concurenta, la fel ca si filmul lui Johnny Depp Minamata. Este greu de imaginat ca vreunul dintre aceste filme ar putea face ca No Way Home sa fie mai bun decat ceva de genul Army of the Dead, dar, indiferent de asta, publicul are timp pana pe 3 martie sa isi trimita alegerile pe Twitter cu hashtag-urile corespunzatoare, fiind permise pana la 20 de trimiteri pe zi.

Chiar daca Army of the Dead nu iese invingator din acest meci cinematografic, fanii filmului pot cel putin sa se consoleze stiind ca a fost primul capitol dintr-o saga mai mare. Prequel-ul fara zombi Army of Thieves a urmat in octombrie, iar seria anime Army of the Dead: Lost Vegas, care se petrece la inceputul epidemiei de zombi, este asteptat sa ajunga pe Netflix in cursul acestui an. Snyder intentioneaza, de asemenea, sa regizeze continuarea cu titlu oficial Planet of the Dead dupa ce va termina de filmat Rebel Moon, la care s-a adaugat recent Justice League Ray Fisher si multi altii in distributia sa.

Cea de-a 94-a editie a Premiilor Oscar va fi difuzata duminica, 27 martie, pe ABC. Nu uitati sa parcurgeti lista noastra cu nominalizarile la Oscar 2022 pentru a afla ce filme vor concura pentru aceste ravnite statuete de aur.

Similar Posts