Spectacolul True Crime ii are in distributie pe Anna Paquin si Colin Hanks

Spectacolul True Crime ii are in distributie pe Anna Paquin si Colin Hanks

Fanii crimelor adevarate vor avea in curand un alt serial pe care sa il adauge pe lista lor de vizionare. Peacock a anuntat un nou serial limitat de crime adevarate intitulat Un prieten de familie. Serialul se bazeaza pe povestea adevarata a lui Jan Broberg. Jan a fost rapita de mai multe ori de-a lungul unei perioade de ani de catre prietenul de familie Robert Berchtold. Familia a fost lasata nepregatita pentru tacticile pe care Berchtold le-a folosit pentru a le exploata vulnerabilitatile, pentru a-i indeparta si pentru a-si intoarce fiica impotriva lor.

Anna Paquin va juca in serial rolul mamei lui Jan, Mary Ann Broberg. Ea este descrisa ca fiind mama a trei fiice, a carei viata s-a simtit in siguranta, fericita si plina de satisfactii pana de curand. Printre lucrarile anterioare ale lui Paquin se numara 2021’s American Underdog (regizat de Andrew si Joe Erwin), in 2019 The Irishman (in regia lui Martin Scorsese), si filmul din 2018 Tell It to the Bees (in regia lui Annabel Jankel). Jake Lacy il va interpreta pe Berchtold in serial. Personajul este descris ca fiind un fermecator om de afaceri local, care este, de asemenea, un expert in manipulare. Printre lucrarile anterioare ale lui Lacy se numara Being the Ricardos (in regia lui Aaron Sorkin), din 2019 Otherhood (in regia lui Cindy Chupack), si filmul din 2019 Ode to Joy (in regia lui Jason Winer). Colin Hanks il va interpreta pe Bob Broberg, tatal lui Jan si sotul lui Mary Ann. El este descris ca fiind un om cu suflet mare, bun si cel mai bun prieten al tuturor. Printre lucrarile anterioare ale lui Hanks se numara filmul din 2016 Elvis & Nixon (regizat de Liza Johnson), din 2015 No Stranger Than Love (in regia lui Nick Wernham) si, in 2013, filmul Parkland (in regia lui Peter Landesman). Lio Tipton o va interpreta pe Gail Berchtold, sotia lui Robert. Personajul este descris ca fiind „pe muchie de cutit”, din cauza schimbarilor de dispozitie ale sotului ei, ceea ce il face sa se poarte haotic. Printre lucrarile anterioare ale lui Tipton se numara filmul din 2019 Summer Night (in regia lui Joseph Cross), filmul din 2018 Broken Star (in regia lui Dave Schwep), si Better Start Running (in regia lui Brett Simon).

Nick Antosca va fi showrunnerul serialului. Printre lucrarile sale anterioare se numara Netflix’s Brand New Cherry Flavor, Hulu’s The Actsi Channel Zero (care a rulat pe Syfy in perioada 2016-2018). El va fi, de asemenea, scenarist si producator executiv al serialului. „Nick Antosca a creat un serial captivant in Un prieten de familie care exploreaza experienta inimaginabila a unei familii cu o mare perspicacitate si sensibilitate”, a declarat Lisa Katz (presedinte al continutului de scenarii pentru NBCUniversal Television and Streaming).

Eliza Hittman va regiza mai multe episoade ale serialului. Printre lucrarile ei anterioare se numara 2020’s Never Rarely Sometimes Always (Niciodata, rar, uneori, intotdeauna), 2017’s sobolani de plaja, si in 2013 It Felt Like Love. Ea va fi, de asemenea, producator executiv. Actualii Jan si Mary Ann Broberg vor fi producatori pentru serial. Alex Hedlund va fi producator executiv. Sky Borgman va fi producator consultant pentru Top Knot Films. Serialul va fi produs de UCP, o divizie a Universal Studio Group. „Alaturi de Jan si Mary Ann Broberg, Nick si Alex au adus umanitate unei povesti delicate si bantuitoare”, a declarat Beatrice Springborn (presedintele UCP). „Asa cum a demonstrat cu The Actsi acum cu acest serial, Nick trateaza oamenii reali nu ca pe niste caricaturi, ci ca pe niste persoane complexe si stratificate.”

Nu a fost anuntata o data oficiala de lansare pentru cand Un prieten de familie va avea premiera la Peacock.

Anna Paquin si Ray Winstone vor juca in „A Bit of Light”, regizat de Stephen Moyer din „True Blood

Filmul va fi al doilea lungmetraj regizat de Stephen Moyer.

Similar Posts