Spectacolul de actiune live Fairly Odder primeste trailer si data de lansare

Spectacolul de actiune live Fairly Odder primeste trailer si data de lansare

The Fairly OddParents s-au intors in acest trailer nou-nout pentru serialul lor live-action. Difuzat de Paramount+, zanele verzi si roz preferate de toata lumea abordeaza noi aventuri in urmatorul The Fairly OddParents: Fairly Odder, cu o multime de glume si dorinte care au dat gres, la fel ca in serialul original. Dar cea mai riscanta miscare ar putea fi alegerea sa de a elimina un personaj principal original.

The Fairly OddParents a fost un serial de animatie pentru copii foarte apreciat, difuzat pe Nickelodeon din 2001 pana in 2017, cu creatorul original Butch Hartman. Spectacolul il urmarea pe Timmy Turner (voce interpretata de Tara Strong), in varsta de 10 ani, cel mai nefericit baiat din Dimmsdale, care primeste in dar o pereche de zane nase, Cosmo (Daran Norris) si Wanda (Susanne Blakeslee), care ii indeplinesc dorinte. Aventurile decurgeau adesea din dorintele proaste ale lui Timmy si implicau o serie de personaje recurente, cum ar fi dadaca malefica Vicky, bebelusul Poof, profesorul Denzel Crocker, obsedat de zane, si multe alte personaje recognoscibile.

Continuarea live-action se desprinde de acest tipar, deoarece il prezinta pe Timmy Turner, interpretat de Caleb Pierce, care inca poarta palaria roz, predandu-i zanele verisoarei sale de 13 ani, Viv (Audrey Grace Marshall). „Vreau sa le cunosti pe cele mai bune doua lucruri care mi s-au intamplat vreodata”, spune Timmy in trailer in timp ce isi deschide rucsacul, eliberandu-si cei mai lungi doi prieteni. Probabil ca pleaca la facultate, avand in vedere tricoul sau de la Princeton, Timmy ii incredinteaza zanele lui Viv, care tocmai s-a mutat in Dimmsdale dupa ce tatal ei (Ryan-James Hatanaka) s-a reintalnit cu iubita lui din copilarie (Laura Bell Bundy). Fiul ei, Roy (Tyler Wladis), noul frate al lui Viv, il vede pe Timmy dandu-i zanele lui Viv si cei doi sunt de acord sa imparta dorintele.

„Ce ar putea sa mearga prost?” spune Roy in stilul adevarat al unui sitcom inainte de a-si dori sa transforme in aur tot ce atinge, iar Viv sa-si doreasca ca tatal ei sa nu mai iubeasca dansurile de societate. Norris si Blakeslee se intorc la rolurile lor, care le vad pe zane tot ca animatii 2-D in peisajul live-action. Aceasta miscare contrasteaza cu filmul live-action din 2011, A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!, care il prezenta pe Drake Bell in rolul unui Timmy Turner adult, iar nasii sai animati adoptand un stil 3-D CGI. Cel mai tare comandant al Lumii Zanelor, Jorgen Von Strangle, apare si el pentru o scena, chemandu-i pe Cosmo si Wanda inapoi pe taram.

The Fairly OddParents: Fairly Odder va debuta cu toate cele 13 episoade pe 31 martie si va putea fi urmarit exclusiv pe Paramount+.

Puteti vedea mai jos noul trailer al serialului si un poster al acestuia:

Iata sinopsisul pentru The Fairly OddParents: Fairly Odder:

Ty Turner isi dezradacineaza viata pentru a se reintalni cu iubita lui din liceu, Rachel Raskin, in orasul Dimmsdale, impingand-o pe prudenta lui fiica de 13 ani, Viv, intr-o lume noua in care nu se integreaza. Odata ajunsa acolo, Timmy, varul lui Viv, ii incredinteaza pe zanele sale nase, Wanda si Cosmo, sa o ajute sa se adapteze, luandu-o sub aripile lor. Asistand la transferul zanelor, noul si carismaticul frate vitreg al lui Viv, Roy, le mosteneste si el, iar cei doi frati trebuie sa-si puna pe rand dorintele. impreuna, ei invata sa depaseasca obstacolele din calea lor, cu ajutorul noilor lor nasi zane cu bagheta si zane datatoare de dorinte.

‘TMNT’: Filme centrate pe raufacatori in lucru la Paramount

„in seara asta mananc supa de broasca testoasa!”

Similar Posts