South Park aniverseaza 25 de ani de existenta cu un spectacol cu bile de ciocolata sarata

South Park aniverseaza 25 de ani de existenta cu un spectacol cu bile de ciocolata sarata

Baga totul intr-un castron, draga… amesteca-l cu o lingura de lemn. Amesteca o ceasca de flou-ouurrrr… vei fi in Rai in curand.

Pentru a sarbatori cea de-a douazeci si cincea aniversare a seriei iconice – da, asa este: va ar trebui sa sa va simtiti batrani… South Park a recrutat o orchestra de 30 de piese pentru inca o interpretare clasica a unuia dintre elementele muzicale de baza ale serialului. De data aceasta, este vorba despre bilele lui Chef, iar noi suntem bucurosi sa confirmam ca acestea sunt inca mari, sarate si maro. Collider este incantat sa prezinte in exclusivitate melodia reinterpretata, din care lipseste din pacate Isaac Hayes, dar colectivul a facut totusi o treaba excelenta.

in mod incredibil, „Salty Chocolate Balls” a fost singurul hit al lui Hayes care a ajuns pe primul loc in Marea Britanie, fiind difuzat in mare parte datorita patronajului DJ-ului de succes Chris Moyes. Piesa eufemistica, cu dublu inteles, a fost interpretata pentru prima data de Hayes in episodul din primul sezon „Chef’s Salty Chocolate Balls”, in care personajul lui Hayes, Chef, creaza dulceata de cofetarie cu acelasi nume. Piesa a prins imediat la oamenii din oras, facandu-l pe senzualul cantaret o adevarata lovitura. Lansat ca single in decembrie 1998, la ceva timp dupa ce a debutat in serial, a fost la doar 5.000 de exemplare distanta de a deveni nr. 1 de Craciun in Marea Britanie, fiind devansat la limita de mega-grupul pop The Spice Girls. Poate ca isi pot crea propriul tribut?

Cantecul a intrat, de asemenea, in topurile din Europa continentala si Australia, ajungand in top 10 in Danemarca, Olanda si Norvegia, atingand locul 14 in Australia. in timp ce Hayes a interpretat piesa savuroasa, aceasta a fost scrisa de South Park co-creatorul Trey Parker, care a continuat – alaturi de vechiul colaborator si South Park Matt Stone – sa-si stabileasca si mai bine reputatia muzicala cu spectacolul de succes de pe Broadway The Book of Mormoncare, cu o lupa la fel de ironica si de riscanta, se indreapta spre un contingent de misionari mormoni din Uganda.

Urmariti clipul de mai jos. Cel de-al 25-lea sezon al emisiunii South Park este difuzat in prezent miercurea la Comedy Central. Videoclipul face parte din campania aniversara a francizei, care prezinta o mana de personaje iconice South Park interpretate de o orchestra clasica. O interpretare teribila a piesei „Kyle’s Mom (Is A Big Fat…)” a fost dezvaluita inainte de premiera sezonului, la care au participat si baietii, impodobiti in cele mai bune jachete de cina. Sa speram ca, spre deosebire de Stone si Parker la Oscarurile de pe vremuri, nu sunt drogati cu acid.

De asemenea, iata melodia originala „Chocolate Salty Balls” din South Park:

Cameo-ul surpriza din finalul „Peacemaker” a inclus initial mai multe persoane

„S-ar putea sa aiba legatura cu lucruri din viitor”.

Similar Posts