"Sonic the Hedgehog" va avea un al treilea film si prima serie de filme live-action

„Sonic the Hedgehog” va avea un al treilea film si prima serie de filme live-action

Ca si cum hype-ul pentru Sonic the Hedgehog 2 nu era suficient de mare, cu introducerea mult asteptata a lui Idris Elba in rolul lui Knuckles, fanii pot sarbatori acum faptul ca Sega a confirmat ca un al treilea film si o serie live-action sunt acum in lucru.

Vestea ne vine de la nimeni altul decat contul oficial de Twitter Sonic the Hedgehog, care a impartasit o declaratie a directorului executiv al SEGA Corporation, Haruki Satomi.

„Suntem incantati sa anuntam ca cel de-al treilea film de teatru Sonic si primul film de teatru live action si primul serial Sonic live action pentru Paramount Plus sunt in curs de dezvoltare activa. Avem un parteneriat remarcabil cu Paramount si suntem incantati sa continuam sa extindem franciza Sonic the Hedgehog impreuna cu ei.

„2022 se anunta a fi un an important pentru franciza, cu cel de-al doilea film care va fi lansat in aprilie, precum si cu Sonic Frontiers, titlul foarte asteptat al jocului video, care va aparea in aceasta vacanta. Sonic este iubit de fanii din intreaga lume de peste 30 de ani si asteptam cu nerabdare sa continuam sa le aducem momente si experiente memorabile pentru multi ani de acum inainte.”

Unul dintre cei mai entuziasmati oameni de pe Twitter a fost Ben Schwartz, care da voce cetii albastre din filme. Raspunsul sau a fost pur si simplu „AHHHHHHH!!!!”, la care contul de Twitter al Sonic a raspuns: „Hei, asta e replica mea – asteapta”.

in mod oficial Sonic the Hedgehog oficial al filmului a luat parte la distractie, raspunzand cu un „Asteapta рџ‘Ђ” jucaus.

Schwartz a raspuns cu o incarcatura de emoticoane de ochi.

рџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђрџ‘Ђ

Un fan s-a grabit sa creeze un poster in semn de omagiu amuzant adus Marvel pentru viitoarea continuare a filmului, numindu-l neoficial „Sonic No Way Home”.

Chiar si Geoff Keighley, care a gazduit The Game Awards, unde a fost prezentat Sonic the Hedgehog 2 a avut premiera in decembrie, si-a exprimat dragostea pentru ariciul care topeste trotuarele.

Va trebui sa vedem ce ar putea rezerva un al treilea film si un spectacol spinoff pentru lumea lui Sonic – poate putina dragoste pentru Metal Sonic, Big the Cat sau Shadow the Hedgehog? intre timp, putem urmari continuarea aventurilor vitezomanului cand Sonic the Hedgehog 2 vine in cinematografe pe 8 aprilie.

Similar Posts