Sonic the Hedgehog 2 Super Bowl Ad Ramps Up Knuckles si Sonic Rivalitatea Rivalitatea Sonic

Sonic the Hedgehog 3 in dezvoltare la Paramount

Cu mai putin de doua luni inainte de lansarea lui Sonic the Hedgehog 2, Deadline anunta ca Sonic the Hedgehog 3 este deja in curs de dezvoltare. Anuntul a fost facut in timpul unui eveniment al investitorilor Viacom de catre presedintele si directorul executiv al Paramount Pictures & Nickelodeon, Brian Robbins.

Site-ul Sonic the Hedgehog se bazeaza pe franciza de jocuri video preferata de fani de la Sega. Seria urmareste aventurile celui mai rapid arici albastru din lume in timp ce alearga sa salveze lumea de maleficul Dr. Robotnik si de alti raufacatori, si a cuprins o serie de jocuri video, emisiuni de animatie si benzi desenate. Cu toate acestea, filmul din 2020 a fost prima incercare de adaptare live-action a francizei si a fost, din toate punctele de vedere, un succes urias, obtinand peste 300 de milioane de dolari la box office si obtinand aprobarea pentru continuarea sa la doar cateva luni dupa lansare.

Filmul original i-a avut ca protagonisti pe Ben Schwartz ca voce a ariciului albastru titular, Jim Carrey ca Dr. Robotnik si James Marsden ca prietenul uman al lui Sonic care il ajuta in film. Viitoarea continuare va adauga doua personaje preferate de fani, Colleen O’Shaughnessey in rolul lui Miles „Tails” Prower, prietenul vulpoi al lui Sonic, si, spre surprinderea tuturor, Idris Elba in rolul lui Knuckles Echidna.

Desi Paramount nu a dat mai multe vesti oficiale despre film, fanii ar trebui sa fie incantati de cat de entuziasmati par a fi cei de la Paramount in legatura cu filmul. Directorul executiv al Sega Corporation, Haruki Satomi, a avut de spus urmatoarele despre viitorul al treilea film:

„Suntem incantati sa anuntam ca cel de-al treilea film de cinema Sonic si prima serie Sonic live action pentru Paramount+ sunt in curs de dezvoltare activa. Avem un parteneriat remarcabil cu Paramount si suntem incantati sa continuam extinderea Sonic the Hedgehog franciza cu ei. Anul 2022 se anunta a fi un an important pentru franciza, cu cel de-al doilea film care va fi lansat in aprilie, precum si cu Sonic Frontiers, titlul foarte asteptat al jocului video, care va aparea in aceasta vacanta. Sonic este iubit de fanii din intreaga lume de peste 30 de ani si asteptam cu nerabdare sa continuam sa le aducem momente si experiente memorabile pentru multi ani de acum inainte.”

in plus, Neal H. Moritz, producator al celor doua filme anterioare, a adaugat urmatoarele in ceea ce priveste ceea ce pot astepta fanii de la cel de-al treilea film:

„Lumea din Sonic the Hedgehog captiveaza imaginatia de zeci de ani si suntem incantati sa extindem limitele de care este capabila aceasta franciza cu oferte de clasa mondiala atat pe marele ecran, cat si pentru fanii Sonic de acasa. Cerul este cu adevarat limita, iar eu sunt extrem de mandru sa iau parte la crearea de continut Sonic nou pentru fanii de lunga durata, precum si la prezentarea lui Sonic unei noi generatii”

Ramaneti alaturi de Collider pentru orice actualizare viitoare cu privire la Sonic the Hedgehog 3.

„Euphoria” continua sa aduca ratinguri ridicate in serie inainte de finalul sezonului 2

Bravo lui Rue!

Similar Posts