Sonic The Hedgehog 3 este deja in desfasurare si mai sunt si alte vesti bune pentru fanii francizei Sega

Sonic The Hedgehog 3 este deja in desfasurare si mai sunt si alte vesti bune pentru fanii francizei Sega

intr-o lume in care filmele cu jocuri video esueaza adesea sa impresioneze din punct de vedere critic si/sau comercial, 2020’s Sonic the Hedgehog a reusit sa aiba succes pe ambele fronturi, asa ca, in mod natural, Paramount Pictures a dat unda verde unei continuari. Mai sunt inca doua luni pana la Sonic the Hedgehog 2 de a ajunge in cinematografe, dar au sosit cateva vesti bune pentru fanii acestei serii de filme bazate pe franciza Sega. Nu numai ca este Sonic the Hedgehog 3 avanseaza, dar si Knuckles al lui Idris Elba va avea propriul serial TV.

Dupa cum a impartasit Deadline, Paramount Pictures si Sega Corporation au inceput deja dezvoltarea unui al treilea Sonic the Hedgehog film, desi nu exista inca un calendar cu privire la data la care va sosi threequel-ul. in ceea ce priveste Knuckles, dupa debutul lui Idris Elba in rolul personajului in Sonic the Hedgehog 2, s-a dezvaluit ca actorul il va relua pe Knuckles pentru o serie live-action Paramount+ care se va lansa in 2023.

Asadar, ceea ce a fost candva pur si simplu seria de filme Sonic the Hedgehog s-a transformat intr-un univers extins datorita acestei Knuckles pentru Paramount+. in timp ce Sonic the Hedgehog 3 va urma in mod evident evenimentele predecesorului sau, nu este clar daca seria lui Knuckles va fi plasata dupa Sonic the Hedgehog 2 sau va fi un prequel care va urmari ispravile personajului inainte ca acesta sa incheie o alianta cu Dr. Robotnik, interpretat de Jim Carrey. Oricum ar fi, daca doriti sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla cu Sonic the Hedgehog pe frontul live-action, va fi necesar sa achizitionati un abonament Paramount+.

Cele mai bune oferte Paramount Plus de astazi

Mai multe vor urma…

Similar Posts