Serialul Sonic Spinoff

Sonic the Hedgehog 2 Super Bowl Trailer arata lupta lui Knuckles

Este ziua meciului, asa ca este timpul sa va alegeti echipa! Bineinteles, echipele in cauza sunt Team Sonic sau Team Knuckles. in acest nou spot publicitar pentru Super Bowl pentru Sonic the Hedgehog 2, doctorul Robotnik interpretat de Jim Carrey il opune pe Sonic the Hedgehog noului sau rival Knuckles. Noul material il prezinta pe Knuckles lovindu-l pe Sonic printr-un televizor in primele secunde ale spotului, inainte ca Doctorul sa il prezinte pe Knuckles, care va fi dublat de Idris Elba. in comparatie cu alte secvente difuzate de la Sonic 2 de pana acum, acest spot evidentiaza interpretarea caraghioasa a lui Carrey in rolul doctorului „Eggman” Robotnik.

Bazat pe jocul video clasic, primul Sonic the Hedgehog filmul a iesit la inceputul anului 2020. Filmul a intarziat foarte faimos dupa lansarea primului trailer din cauza impotrivirii fanilor fata de designul animatiei CG a lui Sonic. Dupa ce a facut o reproiectare masiva a lui Sonic, filmul a obtinut recenzii surprinzator de bune, in special pentru interpretarea vocii lui Ben Schwartz in rolul lui Sonic si a lui Carrey in rolul exagerat al lui Doctor Robotnik.

in Sonic 2, Doctorul Robotnik se intoarce pentru a se lupta cu Sonic si a gasi misticul Master Emerald, dar de data aceasta are o arma secreta: Knuckles the Echinda. Knuckles a fost introdus in seria de jocuri video Sonic ca un antagonist al lui Sonic, asa ca rezulta ca asa va fi introdus in seria de filme. Sonic va trebui sa faca echipa cu noul sau prieten Tails, o vulpe, pentru a salva lumea de Doctor Robotnik si Knuckles. Elba ii va da vocea lui Knuckles, iar Colleen O’Shaughnessey ii va da vocea lui Tails, singurii membri ai distributiei care si-au exprimat anterior personajul in seria de jocuri video.

Noile imagini se concentreaza foarte mult pe Carrey. Spotul prezinta in special nava in forma de ou a doctorului Robotnik, ceea ce ar putea face aluzie la faptul ca acesta va prelua titlul de Eggman. in primul film, Carrey este numit „Eggman” doar o singura data, ca o insulta din partea lui James Marsden, si este trecut pe afis ca Doctor Robotnik. Acum, el a devenit Eggman in toata regula. De asemenea, il vedem pe Carrey mancand popcorn la propriu in timp ce se uita la Sonic si Knuckles cum se lupta, bucurandu-se de rezultatele manipularii sale care ii invrajbeste unul impotriva celuilalt. De asemenea, Carrey se apropie de ceea ce pare a fi Master Emerald in ceea ce este probabil un moment culminant al filmului. Spotul se incheie cu imagini ale unei lupte intre nava Doctor Eggman si Sonic, alaturi de Tails.

Noile imagini combina campaniile cu actiunea, aratand ca, desi va ramane fidel actiunii din jocuri, are si un simt al umorului. Sonic the Hedgehog 2 va ajunge in cinematografe pe 8 aprilie. Puteti viziona noile imagini aici.

10 intrebari pe care ni le punem dupa finalul „All of Us Are Dead

Ce se va intampla cu elevii de la Liceul Hyosan?

Similar Posts