Sonic the Hedgehog 2 Super Bowl Ad Ramps Up Knuckles si Sonic Rivalitatea Rivalitatea Sonic

Sonic the Hedgehog 2 Super Bowl Ad Ramps Up Knuckles si Sonic Rivalitatea Rivalitatea Sonic

Odata cu data de lansare a Sonic The Hedgehog 2 se apropie cu pasi repezi, Paramount a lansat un nou spot publicitar pentru adaptarea jocului video inainte de Super Bowl din aceasta duminica. Noul spot pune in scena ideea de „cap sau coada” – o gluma prea inteligenta pentru a fi trecuta cu vederea – oferind o mai buna privire asupra celor doua noi personaje pe care fanii sunt nerabdatori sa le vada, Tails si Knuckles.

De asemenea, teaserul intensifica rivalitatea dintre Sonic si Knuckles, in timp ce raufacatorul nou introdus ii spune eroului titular ca este destinul sau sa il distruga pe vitezomanul albastru. De asemenea, fanii au ocazia sa vada revenirea lui Tom Wachoswki, interpretat de James Marsden, care il incurajeaza pe Sonic sa devina erou, in timp ce Dr. Robotnik, interpretat de Jim Carrey, ii spune lui Knuckles sa „lucreze mai inteligent, nu mai mult”. Pentru cei care abia asteapta sa vada duo-ul dinamic lucrand in tandem pe marele ecran, o scena cu Sonic si Tails in emblematicul sau avion rosu completeaza, de asemenea, acest nou spot TV.

Scurtul spot TV este plin de actiune si are momentele sale de umor, si vine chiar cu o gluma despre Winter Solider pe care fanii Marvel o vor recunoaste. Acest lucru contribuie de fapt la o tendinta interesanta de PR care Sonic The Hedgehog 2 a adoptat – si anume, imbratisarea francizelor care au devenit inainte. Fanii isi vor aminti Matrix: Resurrections teaser tributar care a fost lansat in decembrie 2021.

Vocea lui Idris Elba in rolul lui Knuckles este deja cu adevarat ceva de admirat, actorul reusind sa echilibreze destul de bine amenintarea si curajul. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece actorul a demonstrat ca poate da lovitura atunci cand vine vorba de dublaj – rolul sau ca Zootopia‘s seful politiei din Zootopia este o dovada recenta a acestui fapt. in afara de Marsden, Elba si Carrey, Sonic The Hedgehog 2 ii mai are in rolurile principale pe Ben Schwartz ca voce a lui Sonic, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally si Lee Majdoub. Printre noii membri ai distributiei se numara Elba, mentionat mai sus, ca voce a lui Knuckles, Colleen O’Shaughnessey ca voce a lui Tails si Shemar Moore.

Prima intrare in franciza cinematografica – Sonic The Hedgehog, a fost un succes surpriza in 2020, castigand peste 300 de milioane de dolari la box office, ca atare, entuziasmul din jurul acestei continuari este palpabil si de inteles. Sonic The Hedgehog 2 este regizat de Jeff Fowler, si a fost scris de Pat Casey, Josh Miller si John Whittington. Atat Casey, cat si Miller au semnat si scenariul primului Sonic film Sonic.

Sonic The Hedgehog 2 ajunge in cinematografe pe 8 aprilie. Urmariti mai jos noul spot publicitar pentru Super Bowl:

„Sonic the Hedgehog 2”: Data de lansare, trailer, distributia, detalii despre filmari si tot ce stim pana acum

Pregatiti-va pentru o viteza si emotii de doua ori mai mari cu ariciul vostru supererou preferat!

Similar Posts