Sonic The Hedgehog 2 Posterele personajelor ii pun in evidenta pe Sonic

Sonic The Hedgehog 2 Posterele personajelor ii pun in evidenta pe Sonic, Tails, Knuckles

Pregatiti-va, ariciul albastru preferat al tuturor se intoarce in cinematografe in aceasta primavara. in asteptarea Sonic the Hedgehog 2‘s, care va fi lansat pe 8 aprilie, fanii au avut parte de trei noi postere cu personajele eroilor animale preferate de toata lumea. Primul poster il infatiseaza pe starul filmului Sonic the Hedgehog, dublat de Ben Schwartz, cu liniile sale de viteza albastre caracteristice in spatele sau. Noul poster prezinta, de asemenea, sloganul „License 2 Quill”, un joc de cuvinte amuzant care combina James Bond James Bond „license to kill” (permis de a ucide) cu o referire la penele lui Sonic.

Cel de-al doilea poster il pune in centrul atentiei pe Tails, partenerul lui Sonic – si pe Colleen O’Shaughnessey, actrita care ii da voce lui Tails. O’Shaughnessey este singura persoana din franciza Sonic care isi reia un rol pentru aceste filme; ea a dat vocea lui Tails in jocuri video si emisiuni din 2014 si a dat voce personajului in scena de dupa credite pentru primul film. Afisul include, de asemenea, sloganul „Ready 2 Kick Tail”. in cele din urma, cel de-al treilea poster il prezinta pe Knuckles the Echidna, dublat de Idris Elba, care se pregateste sa dea mana cu sloganul „Time 2 Punch In”. Acest film va fi prima aparitie a lui Knuckles in afara jocurilor video si a serialelor de animatie.

Noul film reia de unde s-a oprit primul, cu Sonic imbarbatat de infrangerea maleficului Dr. Robotnik si incercand sa devina erou. Cu toate acestea, cand dr. Robotnik se intoarce – cu un nou aliat in Knuckles – in cautarea unui obiect puternic care ar putea ameninta lumea, Sonic trebuie sa faca echipa cu noul sau prieten Tails pentru a-i opri si, pe parcurs, sa demonstreze cu adevarat ca are ceea ce ii trebuie pentru a fi un erou.

Alaturi de Schwartz, O’Shaghnessey si Elba, noul film ii are in distributie pe James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Lee Majdoub si Jim Carrey.

Sonic the Hedgehog 2 este regizat de Jeff Fowler, care revine dupa ce a regizat primul film. Pat Casey si Josh Miller, care au scris si primul film, se intorc pentru a scrie continuarea, impreuna cu John Whittington, pe baza unei povesti scrise de Casey si Miller. Sonic the Hedgehog 2 se bazeaza pe franciza de jocuri video SEGA si este produs de Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara si Hitoshi Okuno, iar Haruki Satomi, Yukio Sugino, Shuji Utsumi, Nan Morales si Tim Miller sunt producatori executivi.

Vedeti noul Sonic the Hedgehog 2 posterele de mai jos si vedeti filmul atunci cand va ajunge in exclusivitate in cinematografe, pe 8 aprilie 2022.

Serialul ‘Sonic’ Spinoff Series, ‘Knuckles’, cu Idris Elba, va fi lansat la Paramount+.

Serialul va avea premiera la Paramount+ in 2023.

Similar Posts