Simu Liu se alatura lui Sam Worthington si Robbie Amell in filmul SF

Simu Liu se alatura lui Sam Worthington si Robbie Amell in filmul SF

Steaua lui Simu Liu continua sa urce in stratosfera in urma prestatiei sale din Shang-Chi si legenda celor zece inele. Potrivit unui raport al Deadline, el urmeaza sa se alature acum distributiei thriller-ului SF al lui April Mullen Hello Stranger, alaturi de Jordana Brewster, Sam Worthington, Robbie Amell si Alicia Sanz. Filmul se filmeaza in prezent in zona Toronto, desi nu exista inca o fereastra de lansare.

Hello Stranger o urmareste pe Faye (Brewster), o femeie vaduva care cauta sa gaseasca alinare in urma pierderii sotului ei, Evan (Luke Grimes), folosind un simulator de android (SIM) dupa imaginea acestuia. Ea nu se poate hotari sa-l iubeasca pe android in acelasi mod in care si-a iubit sotul, in ciuda faptului ca cei doi sunt aproape identici din toate punctele de vedere, lasand dragostea lui SIM Evan neimpartasita. SIM Evan este hotarat sa o recucereasca, evitand in acelasi timp un agent guvernamental (Worthington) care este in cautare de SIM-uri constiente si potential periculoase. Momentan nu se stie ce loc ocupa Liu in poveste.

Scenariul pentru filmul lui Mullen ii apartine lui Ryan Christopher Churchill. O mare parte din echipa ultimului film al lui Mullen Wander se intoarce pentru Hello Stranger, inclusiv producatorii Tim Doiron si James van der Woerd, prin intermediul companiei lor de productie Wango Films. Kirk D’Amico va fi producator executiv prin intermediul Myriad Pictures, care se ocupa si de vanzarile internationale. „Suntem cu totii extrem de incantati ca Simu Liu s-a alaturat distributiei din Hello Stranger,„, a declarat D’Amico. „Credem ca Simu se va descurca de minune in acest rol esential pentru April si pentru productie.”

in timp ce Shang-Chi este in mod evident interpretarea de seama a lui Liu, acesta incanta publicul de ani de zile in afara Universului Cinematografic Marvel, in rolul lui Jung din serialul de succes Kim’s Convenience ,care s-a incheiat in 2021. De asemenea, s-a anuntat recent ca se va alatura echipei de filmare a Barbie lumea Barbie in filmul live-action al lui Margot Robbie in jurul popularei papusi, cu Ryan Gosling si America Ferrera. De asemenea, el va aparea alaturi de Mark Wahlberg in Arthur the King, un proiect in care a fost distribuit la sfarsitul anului 2020 si care s-a confruntat cu intarzieri masive din cauza pandemiei in curs. Acum va avea ocazia sa isi incerce mana pe taramul SF-ului, dar cu siguranta se va integra perfect in distributia puternica din jurul sau.

‘Oppenheimer’ ii adauga pe Alden Ehrenreich si David Krumholtz la o distributie masiva

Epopeea de razboi a lui Christopher Nolan continua sa creasca.

Similar Posts