Simu Liu se alatura distributiei filmului Barbie alaturi de Margot Robbie

Simu Liu se alatura distributiei filmului Barbie alaturi de Margot Robbie

Proaspat intrata in forta in MCU cu Simu Liu prin blockbusterul de anul trecut Shang-Chi si legenda celor zece inele, starul Marvel si-a gasit urmatorul proiect. Dupa cum a relatat Variety, Liu se va alatura distributiei filmului Barbie intr-un rol nespecificat.

Vestea vine la scurt timp dupa ce America Ferrera a fost distribuita in film, al carei rol este, de asemenea, inca necunoscut, iar Liu se alatura unei distributii impresionante care include Birds of Prey Margot Robbie in rolul lui Barbie si Blade Runner 2049 Ryan Gosling, care il interpreteaza pe Ken, partenerul emblematic al lui Barbie. Filmul este regizat de Greta Gerwig, pe baza unui scenariu pe care l-a scris impreuna cu partenerul ei de lunga durata, Noah Buambach. Filmul in sine se bazeaza pe populara linie de papusi cu acelasi nume si este un proiect care se afla in dezvoltare din 2019. Barbie este asteptat sa inceapa productia la inceputul anului 2022 la studiourile Leavesden Studios ale Warner Brothers din Londra si se asteapta ca filmul sa ajunga in cinematografe undeva in 2023.

Robbie produce, de asemenea, prin intermediul companiei sale de productie LuckyChap, impreuna cu directorul executiv al companiei, Tom Ackerley. Directorul executiv al Mattel Films, Robbie Brenner, si cineastul David Heyman sunt, de asemenea, producatori la acest proiect.

Avand in vedere numarul masiv de talente implicate in acest film, va fi interesant de vazut ce vor aduce Gerwig, Robbie si acum Liu in aceasta adaptare tovaraseasca. Gerwig vine dupa filmele sale nominalizate la Oscar Lady Bird si Little Women(2019), ale caror scenarii pentru ambele filme au fost incluse in aceste nominalizari. Pe de alta parte, pe langa nenumaratele credite actoricesti ale lui Robbie, actrita a ajuns sa produca filme nominalizate la Oscar precum I, Tonya si Promising Young Woman care au castigat ambele un Oscar. Daca aceasta tendinta continua, am putea vedea Barbie ca un candidat la Oscar, cu Ken si Barbie inmuiind totul in faimoasa lor casa de vis. Cu toate acestea, cu toata seriozitatea, acest film are talent din toate colturile productiei sale si pare sa aiba cel mai bun scenarist, regizor si distributie pe care banii ii pot cumpara pentru a da viata cu succes personajului Barbie.

Liu a fost incredibil in rolul lui Shang-Chi si, doar din concertul sau de gazda la SNL, actorul are un timing comic minunat. Doar imaginandu-l intr-o scena cu Ken al lui Gosling si Barbie a lui Robbie, de preferinta petrecand, este deja provocator de zambete si speram ca vom afla pe cine va juca inainte ca productia sa inceapa filmarile. Pentru toate noutatile Barbie stiri, ramaneti cu Collider.

Noi imagini din „Aquaman si Regatul Pierdut” il arata pe Jason Momoa pe tronul atlantean

Aquaman se aseaza pe tronul Atlantidei in timp ce apar noi amenintari.

Similar Posts