Simu Liu in discutii pentru a se alatura filmului live-action Barbie

Simu Liu in discutii pentru a se alatura filmului live-action Barbie

Fotografie realizata de Emma McIntyre/Getty Images

in cadrul proiectului Warner Bros. Barbie este un proiect care a inceput si s-a oprit de mai multe ori de-a lungul anilor. Cu toate acestea, se pare ca lucrurile se accelereaza rapid, acum ca o vedeta uriasa este in negocieri pentru a sari in lumea de plastic roz a celebrei papusi.

Potrivit unui raport exclusiv publicat de The Hollywood Reporter Simu Liu se afla in negocieri pentru a se alatura distributiei. Simu Liu, cunoscut mai ales pentru rolul sau recent din marele succes Marvel Shang-Chi si legenda celor zece inele si rolul sau din serialul de lunga durata Kim’s Convenience, se va alatura altor cateva nume mari atasate la proiect. Shang-Chi a fost unul dintre filmele cu cele mai mari incasari din epoca pandemiei, cu 432 de milioane de dolari la nivel global, asa ca, fara indoiala, companiile spera ca puterea de vedeta a lui Liu sa se rasfranga asupra filmului Barbie filmul Barbie.

Margot Robbie, cunoscuta pentru rolurile sale din Brigada sinucigasilor si Once Upon a Time in Hollywood (A fost odata la Hollywood), va juca in acest film. Se spune ca ea va interpreta rolul papusii de plastic titulare. Robbie va produce, de asemenea, filmul prin intermediul companiei sale de productie LuckyChap. Robbie Brenner de la Mattel Films si David Heyman vor fi coproducatori ai filmului.

Alaturi de Robbie, alte doua nume mari sunt in prezent atasate proiectului. Inimioara Ryan Gosling, un expert in filme cu papusi, dupa ce Lars and the Real Girl, este desemnat sa il interpreteze pe Ken, prietenul de ocazie al lui Barbie. in plus, America Ferrera s-a alaturat distributiei intr-un rol momentan necunoscut.

Cu toate acestea, cel mai fascinant lucru in legatura cu Barbie filmul Barbie este echipa de scenaristi. Greta Gerwig, cunoscuta mai ales pentru ca a scris si regizat filmul nominalizat la Oscar in 2017 Lady Bird si interpretarile sale din Frances Ha si Wiener-Dog, a facut echipa cu prietenul si colaboratorul ei de lunga durata, Noah Baumbach, cunoscut mai ales pentru filmul din 2019 Marriage Story, pentru a scrie scenariul. Se stiu putine lucruri despre acest complot in acest moment. Cu toate acestea, talentul implicat sugereaza ca va fi ceva special. Destul de diferit de orice alt film legat de jucarii pe care publicul l-a vazut.

in momentul de fata, in Barbie filmul nu are o data ferma de lansare. Cu toate acestea, acum ca actorii sunt anuntati, ne putem astepta la actualizari privind calendarul planificat al filmului in curand.

Similar Posts