Showrunnerii dezvaluie ce urmeaza pentru Deborah Vance

Showrunnerii dezvaluie ce urmeaza pentru Deborah Vance

Al doilea sezon al serialului Hacks nu putea veni mai devreme. Din fericire, serialul isi filmeaza in prezent cel de-al doilea sezon, iar co-showrunnerii serialului fac deja teasing pentru urmatorul sezon. Hacks, care a debutat in mai 2021, o urmareste pe Deborah Vance (Jean Smart) – o legendara comedianta de stand-up care se confrunta cu amenintarea ca rezidenta ei in Las Vegas sa fie restransa pentru numere mai tinere. Pentru a-si salva rezidenta, a-si mentine relevanta si a prelua controlul situatiei, Vance face echipa cu o tanara scriitoare de comedie (Hannah Einbinder in rolul Ava Daniels), care fusese concediata de la slujba ei anterioara din cauza unui tweet insensibil, pentru a crea un nou material pentru spectacol.

Hacks a fost laudat de toata lumea pentru modul in care abordeaza colaborarea, parteneriatul artistic si critica taioasa a industriei comediei. Serialul de televiziune a fost imediat un succes de critica si un succes de audienta, castigand mai multe premii, inclusiv Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune intr-un musical sau comedie. Hacks a castigat, de asemenea premiul pentru Scenariu remarcabil si Premiul pentru Regie remarcabila intr-un serial de comedie la cea de-a 73-a editie a premiilor Primetime Emmy din 2021, iar Smart a primit premiul pentru Actrita principala remarcabila intr-un serial de comedie. Nu este o surpriza faptul ca exista o anticipare semnificativa pentru cel de-al doilea sezon.

in cadrul unui panel la cea de-a 10-a editie anuala a SCAD TVfest, Paul W. Downs, co-showrunner al serialului, a dezvaluit ca in sezonul urmator Deborah Vance isi va testa noul material in locuri mai mici decat cele cu care este obisnuita – o intriga pe care serialul a atins-o in primul sezon. El a explicat ca esecul de aici va avea un impact semnificativ asupra ei:

„Ceea ce ne-a interesat cel mai mult sa exploram a fost ce inseamna pentru cineva ca ea sa continue sa bombardeze. Ar putea fi ceva inedit si ar putea fi ceva incitant la inceput, dar cineva ca ea, care are fani care vin sa o vada si care vinde toate biletele intr-un teatru de 2.000 de locuri din Vegas si care zdrobeste, cum este atunci cand esti pe drumuri in localuri mici si nu te descurci bine? Ce efect are acest lucru asupra spiritului tau, asupra relatiei tale si asupra psihicului tau?”.

Downs, impreuna cu colegele sale co-showrunner Lucia Aniello si Jen Statsky, au discutat despre ceea ce pot astepta fanii de la urmatorul sezon, iar trioul nu s-a ferit sa vorbeasca despre finalul cliffhanger al sezonului 1, Downs declarand: „Nu am mai vazut asa ceva:

„in timp ce este un lucru interesant sa-i vedem ca pesti in afara apei, inseamna, de asemenea, ca Ava se afla in locuri cu adevarat pustii, ceea ce este un loc minunat pentru Deborah sa ascunda cadavrul atunci cand va afla – daca va afla – despre e-mail, pentru cei care au vazut serialul si stiu ca Ava ar putea avea ceva probleme atunci cand va iesi la suprafata.”

Chimia dintre personaje a fost laudata ca fiind un punct forte pentru Hacks, asa ca va fi de asemenea interesant de vazut cum afecteaza aceasta evolutie chimia dintre Deborah si Ava in serial, precum si relatia lor in continuare. Aniello a continuat sa spuna:

„Chiar daca Jean nu este Deborah si Hannah nu este Ava, ceva din energia ambelor femei este adevarat si real, si anume atat faptul ca se iubesc, cat si faptul ca sunt foarte diferite. Doar felul in care esti ca femeie care a trecut prin lume are ca rezultat un tip diferit de persoana. Faptul ca amandoua sunteti femei, dar aveti experiente atat de diferite, ca va purtati si va prezentati ca femei in moduri atat de diferite in mod innascut este un conflict pentru ele.”

Trioul a abordat, de asemenea, domeniul de aplicare al lucrului in calitate de showrunner, precum si al propriului parteneriat – o tema foarte recurenta pentru Hacks. Statsky a impartasit:

„Nu stiu cum oamenii o fac singuri. Ne-ar placea un al patrulea, de fapt. Sunt atat de multe palarii pe care trebuie sa le porti in fiecare etapa de realizare a unui serial, pre-productie, productie, post-productie, cand serialul iese pe piata, facand publicitate pentru el. Sunt atat de multe lucruri diferite, iar un showrunner este prezent in toate aceste domenii.”

Downs a continuat, spunand ca „este vorba de o responsabilitate impartita pe toata linia. Nu cred ca exista un singur lucru pe care sa-l impartim”.

Showrunnerii si-au exprimat recunostinta fata de primirea pozitiva pe care a avut-o serialul in timpul dezbaterii. De asemenea, au mentionat cum faptul ca prezenta in lumea streaming-ului pe HBO Max le-a permis sa spuna o poveste care cuprinde atat elemente comice, cat si elemente intunecate, ceea ce a rezonat cu publicul.

Desi nu exista inca o data de lansare pentru Hacks sezonul 2, speram ca asteptarea nu va fi prea lunga, sezonul fiind in prezent in productie. intre timp, fanii pot urmari primul sezon al serialului pe HBO Max.

‘Hacks’ acopera cu curaj decalajul dintre generatia Boomer/Gen Z

Poate ca adevaratul decalaj intre generatii a fost reprezentat de glumele pe care le-am facut pe parcurs.

Similar Posts