Show-ul TV Time Traveler's Wife dezvaluie fereastra de lansare pe HBO

Show-ul TV Time Traveler’s Wife dezvaluie fereastra de lansare pe HBO

HBO a publicat noi imagini din viitorul serial dramatic The Time Traveler’s Wife (Sotia calatorului in timp). Bazat pe cartea cu acelasi nume de Audrey Niffenegger, serialul va urmari povestea de dragoste dintre Clare si Henry, care sunt afectati de abilitatea incontrolabila a lui Henry de a calatori in timp. Cartea a mai fost adaptata anterior intr-un film, dar iteratia HBO va fi prima sa aparitie la televiziune.

Imaginile publicate recent ii prezinta pe Rose Leslie si Theo James in rolul iubitilor incrucisati. Desmin Borges si Natasha Lopez ii portretizeaza pe Gomez si Charisse, prieteni apropiati ai lui Clare, care o consoleaza, dar raman suspiciosi fata de Henry in primele etape ale relatiei. Imaginile par sa ramana fidele cartii, cu Clare asteptand in padurea in care apare adesea Henry si cu un caz separat in care Henry calatoreste pana la un punct din copilaria lui Clare. Caitlin Shorey si Everleigh McDonell vor aparea ca versiuni mai tinere ale lui Clare.

Spectacolul este adaptat de fostul Doctor Who Steven Moffat. Deloc strain de naratiunile cu calatorii in timp, Moffat a laudat romanul in timpul interviurilor anterioare si a dedicat Doctor Who episodul „The Girl in the Fireplace” in jurul conceptului sau. intr-un interviu acordat in luna decembrie revistei Entertainment Weekly, Moffat a discutat despre carte si serial, declarand

„Foloseste prisma calatoriei in timp pentru a rearanja in mod stralucit detaliile unei povesti de dragoste obisnuite, dar foarte reusite. Facem adesea povesti de dragoste tragice, facem adesea divorturi si cu totii facem povestea despre cum oamenii s-au intalnit pentru prima data. Acestea sunt lucrurile pe care fictiunea tinde sa le favorizeze. Lucrul despre care nu scriem niciodata este unul dintre cele mai frecvente fenomene din istoria omenirii – casatoria perfect fericita.”

Moffat a adaugat ca acest proiect a fost „un vis” pentru el, continuand:

„intotdeauna am iubit romanul extraordinar si emotionant al lui Audrey Niffenegger si m-a inspirat de multe ori, asa ca faptul ca il voi adapta pentru televiziune este emotia vietii mele. Sa lucrez cu David Nutter este deja o bucurie si o onoare… aceasta va fi povestea de dragoste de care avem nevoie acum.”

Moffat a fost ales in calitate de scenarist si producator executiv pentru serial, dupa ce HBO a achizitionat drepturile in 2018. Potrivit HBO, sase episoade vor constitui primul sezon. Toate episoadele din The Time Traveler’s Wife (Sotia calatorului in timp) sunt regizate de David Nutter, care este producator executiv al serialului alaturi de Moffat, Sue Vertue si Brian Minchin.

Nu a fost comunicata o data precisa de lansare, dar The Time Traveler’s Wife (Sotia calatorului in timp) este promisa sa fie difuzata in primavara acestui an. Episoadele vor fi difuzate saptamanal la HBO, fiecare fiind disponibil si pentru streaming pe HBO Max.

Puteti vedea mai jos noile imagini pentru serial:

Cele mai bune 55 de seriale de pe HBO Max in acest moment

Nu este televiziune, ci HBO Max.

Similar Posts