Show-ul TV The Last of Us nu va avea premiera in 2022

Show-ul TV The Last of Us nu va avea premiera in 2022, confirma HBO

Toate sperantele ca serialul HBO The Last of Us ar mai putea fi difuzat in 2022 s-a pierdut, intrucat Casey Bloys, Chief Content Officer al HBO si HBO Max, a confirmat ca adaptarea in serial a indragitei francize de jocuri video vizeaza o lansare in 2023. Vorbind cu Deadline, Bloys a reiterat ca serialul inca se filmeaza in Canada, ceea ce nu ar face fezabila o premiera in 2022.

Cand a fost intrebat daca fanii de The Last of Us ar putea sa se astepte sa urmareasca emisiunea in acest an, Bloys s-a grabit sa confirme ca „nu va fi difuzata in 2022”. Executivul a mai spus: „imi imaginez ca il veti vedea in ’23”. Desi ultima propozitie face ca pana si o lansare in 2023 sa para sumara, probabil ca este doar o pozitie de precautie, avand in vedere cum lucruri precum pandemia pot da peste cap productia. si, ca sa fim corecti, stiam deja ca The Last of Us productia se va prelungi probabil pana in aceasta vara, asa ca era putin probabil ca HBO sa poata face fata post-productiei si marketingului la timp pentru o lansare in 2022.

Ultimele declaratii ale lui Bloys ajuta, de asemenea, la explicarea uneia dintre diferentele majore dintre joc si adaptarea sa TV. Imaginile de platou si imaginea oficiala a serialului au provocat o schimbare semnificativa fata de jocuri, deoarece pandemia din serial va avea loc in 2003 in loc de 2013. Asta inseamna ca evenimentele principale ale seriei vor avea loc in 2023, in loc de 2033, suprapunandu-se perfect The Last of Us calendarul cu lansarea asteptata a spectacolului.

Desi comentariile lui Bloys ar putea fi dezamagitoare pentru fanii plini de speranta, directorul a incercat sa mentina vie flacara hype-ului, impartasind primele sale impresii despre serial:

„Am vazut cateva episoade timpurii si sunt foarte incantat. Craig [Mazin] a facut Cernobil pentru noi, este un scenarist si un regizor fantastic. Ceea ce am vazut arata uimitor, asa ca sunt entuziasmat de el, dar nu va fi in ’22.”

The Last of Us are loc intr-o lume post-apocaliptica in care societatea s-a prabusit dupa ce o pandemie i-a transformat pe oameni in creaturi vicioase asemanatoare unor zombi. Seria ii va avea ca protagonisti pe Pedro Pascal in rolul lui Joel si Bella Ramsey in rolul lui Ellie, doi supravietuitori care isi unesc fortele in primul joc al francizei. De asemenea, Storm Reid a fost distribuita recent in rolul lui Riley Abel, un alt supravietuitor care a fost in centrul DLC-ului din primul joc, The Last of Us: Left Behind. Din distributia seriei mai fac parte Parks and Recreation‘s Nick Offerman, alaturi de vedetele anuntate anterior: Anna Torv, Merle Dandrige, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce si Murray Bartlett.

Primul episod din The Last of Us va fi regizat de Kantemir Balagov. Creatorii jocului original, Neil Druckmann si Craig Mazin, sunt enumerati ca si creatori pentru The Last of Us si vor fi, de asemenea, producatori executivi.

Daca apocalipsa zombi nu se va intampla, The Last of Us ar trebui sa aiba premiera la un moment dat in 2023.

7 piese esentiale din istoria „The Last of Us” pe care trebuie sa le retii inainte de serialul TV

„Dupa tot ce am trecut. Tot ceea ce am facut. Nu poate fi degeaba”.

Similar Posts