Shia LaBeouf si Scott Eastwood au avut un moment "volatil" pe platoul de filmare al filmului Fury

Shia LaBeouf si Scott Eastwood au avut un moment „volatil” pe platoul de filmare al filmului Fury, iar Brad Pitt s-a implicat

Este bine cunoscut faptul ca Shia LaBeouf a mers pana la limite periculoase pentru rolurile sale. Iar acest lucru a devenit cu adevarat evident in munca sa in filmul lui David Ayer din 2014 Fury, unde actorul a interpretat rolul unui membru al echipajului unui tanc in cel de-al Doilea Razboi Mondial, alaturi de Brad Pitt, Logan Lerman, Michael PeГ±a, Jon Bernthal si Scott Eastwood. Cand Eastwood a reflectat recent asupra prezentei pe platoul de filmare, el si-a amintit un moment „volatil” intre el si LaBeouf, care a scapat de sub control si l-a implicat chiar si pe Pitt.

Scott Eastwood a povestit recent ca in timp ce se afla pe platoul de filmare al filmului Fury, personajul sau a avut un moment pe platoul de filmare in care trebuia sa scuipe pe rezervorul in care locuia echipa principala de actori din film. Cu toate acestea, bataia a dus la un moment inconfortabil pe platou intre el si Shia LaBeouf. in cuvintele lui Eastwood:

I[LaBeouf] s-a suparat pe mine si s-a transformat intr-un moment volatil in care, in cele din urma, Brad Pitt a ajuns in mijlocul lui. … Nu cred ca procesul tau ca actor ar trebui sa impiedice vreodata modul in care sunt tratati oamenii pe platou. Ar trebui intotdeauna sa imbunatateasca productia, nu sa o diminueze si sa puna oamenii intr-o situatie in care este un mediu de lucru de rahat sau esti nepoliticos sau oamenii trebuie sa fie intr-o situatie inconfortabila.

Scott Eastwood a avut un rol mai mic in Fury, in timp ce echipa principala care ii interpreteaza pe soldatii care locuiesc in tanc a avut patru luni de pregatire impreuna. Respectiva pregatire a implicat ca David Ayer sa-i trimita intr-o tabara de antrenament condusa de Navy Seals. Acolo, grupul a petrecut perioade lungi de timp impreuna in bazin (in care unii se luptau intre ei). Eastwood i-a facut cateva observatii lui Insider cu privire la mediile de pe platou:

Trebuie sa pui lucrurile in perspectiva. Este vorba de prefacatorie, este distractiv si, uneori, este serios si faci o munca emotionala si le oferi oamenilor spatiu in care sa faca asta, dar totul trebuie sa aiba parametrii sai.

Brad Pitt a povestit anterior momentul de pe platou dintre Scott Eastwood si Shia LaBeouf. in timp ce promova filmul si vorbea pentru GQ, castigatorul premiului Oscar a explicat ce s-a intamplat:

Eu sunt in turela, Shia este la cealalta turela, iar Scott este in spate, scuipand suc. si incep sa ma enervez, incep sa ma infierbant, pentru ca asta e casa noastra, iar el nu ne respecta casa, intelegi? Asa ca i-am spus, in scena in care se filmau camerele de filmat, „O sa cureti rahatul ala”. Shia o incuviinteaza, si trebuie sa intelegeti ca am trecut deja prin tabara de instructie severa, am trecut prin multe in acest tanc. Shia a vazut si a simtit acelasi lucru – nu ne respecta casa noastra. Asa ca Shia a avut aceeasi reactie ca si mine si a inceput sa aiba niste discutii… Apoi a trebuit sa intru dupa ce camerele de filmat filmau si sa-i explic lui Scotty.

Se pare ca Scott Eastwood a intrat pe un platou de filmare deosebit de intens, in care vedetele principale erau cu adevarat imersate in personajele si legaturile lor ca „familie de tancuri”. Pitt a continuat cu aceste cuvinte:

Lucrul amuzant este ca, atunci cand am ajuns acasa la sfarsitul zilei si am citit scenariul, scria ca personajul lui Scotty „mesteca tutun si il scuipa pe spatele tancului”. El facea doar ceea ce era indicat in scenariu! Asa ca noi am fost butoanele in cele din urma.

Momentul „volatil” in care actorul a trebuit sa se desparta a fost rezultatul unei neintelegeri si poate a unor linii neclare intre realitate si scenele care trebuiau filmate pentru Fury. Pe langa acest incident de pe platoul de filmare, Shia LaBeouf a pus un dentist sa ii scoata un dinte real si, in plus, actorul a folosit un cutit pentru a se taia pe fata pentru ca personajul sa para mai „real”.

in ultimii doi ani, actorul a fost acuzat de furt marunt si agresiune dupa o altercatie fizica in Los Angeles. in plus, el este dat in judecata de fosta sa iubita, FKA Twigs, care il acuza de agresiune sexuala, lovire, suferinta emotionala, mentionand, de asemenea, ca odata s-a laudat ca a ucis caini vagabonzi pentru a intra intr-un loc intunecat pentru un personaj.

Ultima stire despre Shia LaBeouf este ca se pare ca asteapta primul sau copil cu actrita Mia Goth si se pare ca ar putea juca in urmatorul sau film, Dupa exil, alaturi de Robert DeNiro. Cel mai recent film al lui Scott Eastwood este o comedie romantica intitulata Te vreau inapoi alaturi de Jenny Slate, Charlie Day, Gina Rodriguez si Manny Jacinto, care poate fi urmarit in streaming cu un abonament Amazon Prime.

Similar Posts