Sharon Stone va produce si va juca in adaptarea cinematografica

Sharon Stone va produce si va juca in adaptarea cinematografica

Sharon Stone a avut un an plin si nu da semne de incetinire. in urma anuntului recent ca actrita iconica va detine un rol in sezonul 2 al serialului HBO Max’s The Flight Attendant, Deadline a dezvaluit ca ea va produce si va juca intr-un nou proiect de adaptare a unei carti la film, de data aceasta pentru viitorul roman al Lisei Barr Femeia in flacari.

Thrillerul istoric si senzual urmareste o tanara jurnalista ambitioasa care, in timp ce se afla in misiune, se trezeste in mijlocul unei musamalizari internationale in jurul unei opere de arta legendare care a fost furata de nazisti. Ea trebuie acum sa cantareasca argumentele pro si contra din jurul piesei si daca merita sa-si puna viata in pericol. in trecut, Stone a produs (si a jucat in) thrillerul politic de la TNT Agent X. De asemenea, a condus productia pentru o serie de documentare, printre care se numara We the People, The Cure, Romantic Road, si Brave Miss World ,precum si filme precum All I Wish, Running Wildsi The Quick and the Dead.

Pe langa timpul petrecut in spatele camerei de filmat, Stone este un nume cunoscut pentru activitatea sa in fata camerei de filmat, atat in televiziune, cat si in film. Nominalizata la Oscar si castigatoare a Globurilor de Aur si Emmy, Stone a aparut in nenumarate filme preferate de fani, precum Basic Instinct, Total Recall, Casino, Cold Creek Manor, Here Today, Spalatoria, The Disaster Artist, Catwoman, Alpha Dog, Ultimul dans, Intersectia, si multe altele. Pe micul ecran, Stone a obtinut roluri in seriale precum Murderville, Ratched, The New Pope, Mozaic, Will & Grace, Law & Order: Special Victims Unit, si The Practice. in continuare, dinamica interpreta va avea roluri in urmatoarele filme What About Love si Beauty, precum si rolul principal mentionat anterior in sezonul 2 al serialului The Flight Attendant alaturi de Kaley Cuoco.

Alaturi de succesul ei scriind Woman on Fire, premiata Barr are lucrari notabile in toate genurile de scriere, de la jurnalism la blogging. in lumea romanelor, Barr este cunoscuta pentru operele sale aclamate de critica The Unbreakables si Fugitive Colors. in afara realizarilor sale ca scriitoare, a lucrat ca editor pentru mai multe publicatii, printre care The Jerusalem Post si Chicago Sun-Times.

intre a-si trage povestea din cartea care intoarce paginile Femeia in flacari,si avand-o pe Stone la bord atat pentru a produce cat si pentru a juca, adaptarea pe ecran a romanului de succes al lui Barr va fi cu siguranta un succes. Ramaneti pe Collider pentru mai multe informatii despre noul film cu Stone in centrul atentiei.

Sharon Stone urca la bordul „The Flight Attendant” in sezonul 2

Stone va juca rolul mamei instrainate a lui Cassie Bowden, interpretata de Kaley Cuoco.

Similar Posts