Shailene Woodley si Aaron Rodgers s-au despartit de fapt?

Shailene Woodley si Aaron Rodgers s-au despartit de fapt?

Dupa ce actrita Shailene Woodley si fundasul echipei Green Bay Packers, Aaron Rodgers, se pare ca au rupt logodna, cei doi nu au trecut niciodata cu bine in zona de final a relatiei lor. Au trecut doar cateva zile, dar deja l-am vazut pe jucatorul NFL raspunzand cu postari sincere pe Instagram si nu numai. Cu toate acestea, o aparitie recenta a lui Rodgers in mass-media i-a facut pe oameni sa se intrebe daca el si Woodley s-au impacat cumva. Deci, s-au despartit sau nu?

Puteti multumi recenta aparitie in direct a lui Aaron Rodgers la The Pat McAfee Show pentru acest torent de speculatii, deoarece se pare ca doua indicii uriase s-au prezentat in timpul acestui interviu. Primul, si cel mai mare indiciu a fost modul in care Rodgers, cunoscut si pentru ca a fost recent invitat ca gazda Jeopardy, a vorbit despre relatia sa cu Shailene Woodley cu multa sinceritate si amabilitate. Vorbind despre echilibrul dintre viata de acasa si viata profesionala cu McAfee, Rodgers a facut urmatoarea observatie:

il tachinam pe Matt mai devreme cand am mentionat in discursul meu ca trei ani impreuna, doi MVP nu exista coincidente. si ii spuneam si lui Shai, am fost cu tine timp de doua sezoane si am castigat doua MVP-uri, cum ar fi, nici asta nu este o coincidenta si vorbesc serios. Cand viata de acasa este stabila si ai un partener extraordinar cu care sa traiesti, viata profesionala devine un bonus… cat de mult ma pot distra la serviciu, acum ca nu mai am stresul vietii personale?

Aici lucrurile devin si mai interesante, deoarece cuvintele lui Aaron Rodgers nu sunt singurele presupuse dovezi ca el si logodnica sa sunt din nou impreuna. Se presupune ca, daca ascultati suficient de atent inregistrarea audio de la aparitia lui Rodgers de mai sus, puteti auzi o femeie razand pe fundal. Daca e sa dam crezare fanilor de pe Twitter care alimenteaza focul pentru o reuniune, in spatele acestei presupuse chicoteli se afla chiar Shailene Woodley.

Uite, chiar daca zvonurile ar fi adevarate, ar putea exista o multime de motive pentru ca Rodgers si Woodley sa se intalneasca unul cu celalalt. Ei ar putea fi inca prieteni sau unul sau mai multi dintre ei ar putea incerca o reconciliere. Potential, cei doi ar putea sa isi puna capat relatiei printr-un proces de separare masurat, pentru a nu rupe pur si simplu bandajul dupa aproape doi ani.

Motivul pentru care cei doi ar fi rupt logodna ar fi fost devotamentul lui Aaron Rodgers pentru fotbal in detrimentul iubitei sale. Asa ca, intr-adevar, nu pare sa existe nici un fel de rea vointa intretinuta de niciuna dintre cele doua jumatati ale cuplului.

Pe de alta parte, barbatul si-a exprimat clar ca nu a terminat cu fotbalul, iar acest lucru se pare ca a avut consecinte asupra vietii sale personale. Desigur, daca fanii au dreptate in presupunerile lor, poate ca presupusa disolutie a relatiei lor cu Woodley l-a facut pe Rodgers sa se mai gandeasca putin la viata. Poate ca am vazut inceputurile unei reuniuni triumfatoare, sau poate ca am vazut doar doi adulti evoluati care se sprijina unul pe celalalt in urma unei despartiri dulci-amare. Va trebui sa asteptam si sa vedem ce se va intampla.

in prezent, o puteti vedea pe Shailene Woodley in filmul original HBO Max The Fallout; care este unul dintre multele proiecte viitoare de pe lista ei. Unele dintre aceste filme s-ar putea chiar sa se regaseasca adaugate la lista tot mai mare de filme care urmeaza sa debuteze in 2022.

Similar Posts