Sezonul 7 din Billions a fost reinnoit la Showtime

Sezonul 7 din Billions a fost reinnoit la Showtime

Showtime a anuntat ca a preluat un al saptelea sezon al serialului dramatic aclamat de critici, Billions.

Billions se difuzeaza in prezent cel de-al saselea sezon la Showtime, care a avut premiera pe 23 ianuarie. Actualul sezon urmareste consecintele caderii lui Michael Prince (interpretat de Corey Stoll, care a fost mutat de la un personaj invitat la unul recurent), care umple vidul de putere lasat in urma dupa ce managerul de fonduri speculative cu taisuri, Bobby Axelrod (Damian Lewis), a scapat de urmarirea penala si a fugit din tara la sfarsitul finalului celui de-al cincilea sezon. (Lewis a anuntat la scurt timp dupa difuzarea finalului ca va parasi oficial serialul).

Primele cinci sezoane ale serialului au urmarit rivalitatea dintre procurorul Chuck Rhoades (interpretat de Paul Giamatti) si Axelrod, in timp ce Rhoades incerca sa il urmareasca pe bogatul si murdarul manager de fonduri speculative. Acum, cu Prince ca jucator cheie, tabloul s-a schimbat si jucatorii incep sa faca miscari in urma plecarii lui Axe, ceea ce inseamna ca Rhoades va trebui sa se intoarca la plansa de desen si sa formuleze un plan de atac si mai ascutit si mai sofisticat decat inainte. Deoarece sezonul 6 este inca difuzat, nu exista o fereastra de lansare pentru cel de-al saptelea sezon.

Billions a fost creat de Brian Koppelman, David Levien si Andrew Ross Sorkin, primul episod fiind difuzat la Showtime in 2016. Serialul este produs executiv de Levien si Koppelman, precum si de Beth Schacter, toti avand si rolul de showrunner. Alaturi de Stoll si Giamatti, din distributia indragitului serial dramatic mai fac parte David Costabile, Maggie Siff, Asia Kate Dillon, Condola Rashad, Jeffrey DeMunn si Daniel Breaker.

Billions sezonul 7 nu are inca o fereastra sau o data de lansare, sezonul 6 fiind difuzat in prezent duminica seara, la ora 21:00 ET/PT, la Showtime. Toate sezoanele anterioare ale serialului Billions sunt, de asemenea, disponibile pentru abonatii Showtime. Puteti citi descrierea oficiala pentru Billions‘ al saselea sezon mai jos.

in sezonul sase din BILLIONS, praful din sezonul cinci se risipeste pentru a dezvalui o lume care a evoluat. Cu Axe (Damian Lewis) plecat si Michael Prince (Stoll) care ii ia locul, Chuck (Giamatti) trebuie sa dezvolte o noua strategie mai ascutita si mai sofisticata decat inainte. Toti jucatorii, de la Wags (David Costabile) la Wendy (Siff), de la Taylor (Asia Kate Dillon) la Sacker (Condola Rashad) si, bineinteles, Senior (Jeffrey DeMunn), trebuie sa-si ascuta armele si sa caute noi aliante pentru a supravietui. Daniel Breaker, care il interpreteaza pe Scooter, stralucitul si incuiatul sef de cabinet al lui Prince, a fost avansat la rolul principal al serialului. Terenul este mereu in miscare si miza absoluta. Un nou rege, un nou razboi, noi reguli.

Prequel-ul serialului ‘Yellowstone’, ‘1932’, comandat la Paramount+, se va concentra pe o noua generatie a familiei Dutton

Universul Dutton continua sa se extinda!

Similar Posts