Sezonul 5 din Yellowstone va fi difuzat in doua parti pe Paramount+.

Sezonul 5 din Yellowstone va fi difuzat in doua parti pe Paramount+.

stiri importante Yellowstone fani: The Wall Street Journal anunta ca serialul western de succes va reveni pentru un al cincilea sezon prelungit, impartind episoadele viitoare in doua parti. ViacomCBS tocmai a anuntat ca Yellowstoneva adauga patru episoade suplimentare, extinzand sezonul urmator la paisprezece episoade, care vor fi impartite in doua parti, fiecare constand din sapte episoade. Episoadele suplimentare si formatul divizat vor servi, de asemenea, la promovarea noilor emisiuni derivate ale creatorului serialului, Taylor Sheridan, anuntate in timpul recentei teleconferinte cu investitorii companiei.

Cel de-al patrulea sezon al serialului de succes a inregistrat un numar record de telespectatori, cu o medie de peste 10,4 milioane de telespectatori in reteaua Paramount. Spunand povestea dinastiei de proprietari de terenuri Duttons, care se lupta cu amenintarile la adresa pamantului si a familiei lor, serialul are deja un spin-off de succes si plin de vedete in 1883, care detaliaza calatoria familiei Dutton spre vest, la granita. 1883 prezinta o distributie plina de personalitati, printre care se numara si iconicul duo country Tim McGraw si Faith Hill.

Pe urmele succesului francizei, ViacomCBS, care se rebranduieste ca Paramount Global, va adauga, de asemenea, un alt serial prequel, in speranta de a aduce telespectatorii la serviciul lor de streaming, Paramount+. Noul prequel, 1932, ii va urmari pe familia Dutton in perioada Depresiunii. Este de asteptat ca 1932 va urma un traseu similar cu cel al 1883 in metoda sa de a aduce telespectatorii in streaming. 1883 a avut premiera primelor doua episoade in tandem cu Yellowstone ,inainte de a trece exclusiv la streaming.

Chris McCarthy, directorul executiv al studiourilor ViacomCBS Media Networks si MTV Entertainment, a declarat: „Vrem sa dublam acest impuls si sa nu-l irosim”. Cu toate acestea, McCarthy a tinut sa precizeze ca miscarea rapida de extindere a francizei de succes nu se va face in detrimentul calitatii narative a proprietatii, declarand: „Nu vrem sa deterioram franciza.” Extinderea vine, de asemenea, cu un nou contract pentru Sheridan, care a semnat recent un contract de productie de 200 de milioane de dolari cu compania. Vesti despre cel mai recent prequel, 1932, a fost intampinata cu o oarecare ingrijorare, deoarece termenul de lansare este de aproximativ zece luni si, dupa cum a relatat The Wall Street Journal, Sheridan se afla in prezent doar in faza de schitare a scenariului.

Un alt serial este pe agenda de lucru a lui Sheridan cu Paramount. Sylvester Stallone este pregatit sa conduca un alt serial derivat, in rolul unui mafiot de pe coasta de est care isi croieste drum spre vest. Serialul va avea premiera in tandem cu prima jumatate a sezonului 5 din Yellowstone, inainte de a trece la streaming. Aceste noi aspecte legate de streaming ale Yellowstone sunt o incercare de a compensa Yellowstone‘s lipsa prezentei in streaming.

‘The Marvelous Mrs. Maisel’ a fost reinnoit pentru al cincilea si ultimul sezon

Este timpul sa ne luam ramas bun de la Midge.

Similar Posts