Sezonul 4 din Stranger Things va fi format din doua parti

Sezonul 4 din Stranger Things va fi format din doua parti, datele de lansare anuntate

Pe langa reinnoirea serialului de succes Stranger Things pentru un al cincilea si ultimul sezon, Netflix a anuntat astazi ca sezonul 4 va fi impartit in doua volume. Vestea a fost dezvaluita intr-o scrisoare a creatorilor serialului, fratii Duffer.

in scrisoarea lor, fratii Duffer Brothers subliniaza modul in care sezonul 4 din Stranger Things a fost cel mai provocator capitol al popularei povesti despre un grup de copii care se lupta cu corporatii malefice si monstri interdimensionali. Cu „noua scenarii, peste opt sute de pagini, aproape doi ani de filmari”, sezonul 4 a durat mai mult decat orice alt sezon precedent al serialului Stranger Things, iar motivul este ca fratii Duffer lucreaza la finalul serialului si la incheierea povestii.

Stranger Things a devenit rapid una dintre cele mai vizionate productii originale ale Netflix dupa lansarea sa in 2016. Al treilea sezon al serialului a fost lansat in 2019, ceea ce inseamna ca fanii au trebuit sa astepte trei ani lungi inainte de a se intoarce in oraselul Hawkins si in toata gloria anilor ’80. Urmatorul sezon va aduce inapoi multe fete cunoscute, printre care Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Joyce Byers (Winona Ryder), Chief Hopper (David Harbour), Steve Harrington (Joe Keery), Dustin Henderson (Gaten Matarazzo), Robin Buckley (Maya Hawke), Max Mayfield (Sadie Sink), Nancy Wheeler (Natalia Dyer) si Lucas Sinclair (Caleb McLaughlin).

Stranger Things a adaugat, de asemenea, multi membri noi in distributie pentru sezonul 4, printre care Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn si emblema horror Robert Englund. Englund este cunoscut pentru rolul lui Freddie Kruger din filmul Cosmar pe strada Elm si este asteptat sa joace un rol de raufacator in filmul Stranger Things. in scrisoarea lor, fratii Duffer Brothers promit ca urmatorul sezon va fi „mai mare ca niciodata”, ceea ce ar putea explica toate noile adaugiri la distributia obisnuita a serialului.

in timp ce Stranger Things a cochetat intotdeauna cu groaza, fiecare sezon devine mai intunecat, pe masura ce distributia principala exploreaza secretele monstruoase ale dimensiunii intortocheate cunoscute sub numele de Upside Down. Potrivit starului Wolfhard, acest lucru este valabil si pentru sezonul 4. Dupa cum spune actorul:

„in fiecare sezon devine mai intunecat. Serios, voi spune ca odata cu sezonul 3 am zis: „Acesta este cel mai intunecat sezon care va fi vreodata, cum ar fi sobolanii care explodeaza si toate cele. Dar, intr-adevar, sezonul 4, pana acum, este cel mai intunecat sezon care a existat vreodata. in fiecare an, se amplifica. in fiecare an devine mai amuzant, mai intunecat, mai trist si mai trist, si tot. in fiecare an, il amplifica.”

Volumul 1 din Stranger Things Sezonul 4 va fi lansat pe Netflix pe 27 mai. Volumul 2 vine mai putin de doua luni mai tarziu, pe 1 iulie. Vedeti scrisoarea completa a fratilor Duffer mai jos.

8 filme de succes in care distributia din „Stranger Things” a jucat din sezonul 3 incoace

in timp ce majoritatea dintre noi asteptam sezonul 4, distributia din Stranger Things s-a tinut ocupata.

Similar Posts