Sezonul 4 din Drive to Survive se va lansa pe Netflix in martie

Sezonul 4 din Drive to Survive se va lansa pe Netflix in martie

Netflix a publicat si imagini first-look pentru noul sezon!

Netflix si Formula 1 tocmai au confirmat ca cel de-al patrulea sezon al mult-asteptatului serial Formula 1: Drive to Survive va reveni pe serviciul de streaming in luna martie a acestui an, chiar inainte de inceperea sezonului de curse de Formula 1 din 2022. Noul sezon va cuprinde 10 episoade noi, oferind fanilor un acces fara precedent in culisele lumii cu cifra octanica ridicata a curselor de Formula 1. La fel ca in sezoanele anterioare, sezonul 4 va arata direct cum pilotii si echipele se pregatesc pentru cursele lor, sperand la victorie intr-unul dintre cele mai interesante sezoane de pana acum.

Noul sezon va urmari douazeci de piloti – veterani si incepatori – in timp ce se pregatesc pentru ziua cursei. Serialul va aprofunda tensiunile din spatele duelurilor dintre echipe, precum si lupta pentru titlu dintre Mercedes si Red Bull. Formula 1: Conduceti pentru a supravietui este produs de Box to Box Films, o companie cunoscuta pentru documentarele sale sportive intensive. Box to Box Films a colaborat recent cu Netflix pentru un alt documentar sportiv care urmareste lumea intensa a tenisului profesionist. Serialul va urmari jucatorii de tenis din spatele a patru turnee de Grand Slam, oferind un nivel de acces inedit la unii dintre cei mai de elita jucatori de tenis din lume. Acest proiect continua dedicarea Box to Box Film fata de documentarele sportive, iar telespectatorii se pot astepta la si mai mult acces in culise in cel de-al patrulea sezon al serialului Formula 1: Drive to Survive.

Formula 1: Drive to Survive este produs de James Gay-Rees, care a castigat un premiu Oscar in 2016 pentru munca sa la filmul Amy – un documentar care urmareste viata si moartea tragica a cantaretei engleze Amy Winehouse. Filmul a oferit o privire in profunzime asupra unei artiste in general neintelese, a carei viata si lupta cu dependenta au fost, in timpul vietii, reduse la barfe si la tabloide. Gay-Rees a lucrat, de asemenea, la documentarul din 2010 Senna care l-a urmarit pe pilotul brazilian de Formula 1 Ayrton Senna, care a murit in mod tragic in Marele Premiu de la San Marino din 1994. Filmul a urmarit, de asemenea, rivalitatea acestuia cu Alain Prost, un alt pilot de Formula 1.

Formula 1: Drive to Survive este produs, de asemenea, de Paul Martin, care a lucrat anterior la filmul documentar din 2019 Diego Maradona, o privire in culisele unui jucator de fotbal foarte iubit. Filmul a prezentat imagini de arhiva rare si inedite ale legendei sportului. Gay-Rees a lucrat, de asemenea, la acest film.

Formula 1: Conduceti pentru a supravietui Sezonul 4 va debuta pe 11 martie 2022, chiar inainte de inceperea sezonului de curse de Formula 1. Descopera mai jos noile imagini si un poster din viitorul sezon.

Trailerul „RACE: Bubba Wallace” dezvaluie o data de lansare pentru seria documentara in sase parti

Serialul va avea premiera luna viitoare.

Similar Posts